Producent James Bond over de mogelijke spin-offs

Producent James Bond over de mogelijke spin-offs

Nee, er komt voorlopig geen uitgebreider 007-universum.

Verleden week debuteerde No Time to Die met veel succes in de Nederlandse bioscoopzalen. In de nieuwste Bond-film werden heel wat nieuwe gezichten gepresenteerd, waaronder de 00 van actrice Lashana Lynch en Paloma van actrice Ana De Armas. Online zijn er geruchten te vinden dat zij een spin-off zouden kunnen krijgen.

In gesprek met Fandango reageerde producent Barbara Broccoli op de geruchten. Ze zei dat er op dit moment geen plannen zijn om spin-offs te ontwikkelen in de filmreeks, maar...

Nu niet... Maar wie weet
"Het succes van deze films staat centraal," legde Broccoli uit. "We hebben in het verleden geen spin-off gemaakt en ik denk niet dat we plannen hebben om dat in de toekomst wel te doen. Maar wie weet."

De keuze om een spin-off te maken over het personage Nomi van Lynch zou nog niet eens zo gekke zijn, aangezien de roep om een vrouwelijke Bond in de lucht blijft hangen. Aan de andere kant is het juist de charme van de James Bond-films dat er geen andere hoofdrolspeler is dan de enige echte 007.

Wat zeg jij? Vind jij het tijd om een spin-off te maken over een personage uit No Time to Die, of vind je het prima als ze het gewoon houden bij hoofdreeks rond Bond... James Bond?

NieuwsFilm

meest populair