3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

The Revenant (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alejandro González Iñárritu | Cast: Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Will Poulter, e.a.
De Amerikaanse pelsjager Hugh Glass wordt, na een aanval van een grizzlybeer, door een stel valse kameraden voor dood achtergelaten in een onherbergzaam en besneeuwd indianengebied. Hij overleeft het incident echter, en begint aan een lange en gevaarlijke tocht door de wildernis om wraak te kunnen nemen.

No Country For Old Men (2007)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ethan en Joel Coen | Cast: Tommy Lee Jones, Javier Bardem, Josh Brolin, e.a.
Llewelyn Moss, een nietsvermoedende jager die heeft gediend in Vietnam, stuit in de Texaanse woestijn op het bloederige resultaat van een misgelopen drugsdeal en een koffer vol geld. Hij neemt de koffer mee en wordt daardoor al snel achternagezeten door een zeer gedreven huurmoordenaar en een doorgewinterde sheriff.

The Visit (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: M. Night Shyamalan | Cast: Olivia DeJonge, Ed Oxenbould, Deanna Dunagan, e.a.
Becca en Tyler worden door hun moeder op de trein gezet naar hun opa en oma, die ze nog nooit hebben ontmoet. Al snel merken de kinderen op dat opa en oma zich vreemd gedragen. Ze willen het liefst terug naar huis, maar dat is onmogelijk. Wanneer de waarheid uiteindelijk boven water komt, moeten ze strijden voor hun leven.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair