Bond Girls bestaan niet meer vindt Daniel Craig

Het is ook niet meer van deze tijd.

Jim Pedd 11 oktober 2021 22:30 in Algemeen
No Time to Die is nu een paar weken in de bioscoop te zien. Daniel Craig geeft tijdens een interview zijn visie op een intussen controversieel aspect van de James Bond-franchise: Bond Girls.

Sinds het publiek James Bond op het witte doek zag debuteren in 1962 (met Dr. No), maken Bond Girls onderdeel uit van de franchise. Vrouwen zoals Pussy Galore en Honey Ryder zijn vaak erg aantrekkelijk, significant jonger dan 007 en gaan met hem naar bed.

Geen Bond Girls meer
In recentere Bond-films hebben vrouwen steeds significantere rollen gekregen. De nieuwe film, No Time to Die maakt van de vrouwen geen zwakke dames meer die hulp nodig hebben bij alles wat ze doen. In plaats daarvan staan ze meer op gelijk niveau met James Bond.

Dat past bij de visie van vertrekkend hoofdrolspeler Daniel Craig op de rol. Hij denkt dat het tijd is om te stoppen met praten over Bond Girls.

"Er zijn geen Bond Girls meer. Die bestaan niet meer. Misschien dat ze dat ooit zullen doen, maar niet in mijn films."

21 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

nog meer Woke Shit

Als de vrouwen straks ook sterker gaan worden als Bond in films. Dan is het echt over met de Bond Franchise.

Decepticon

Avatar

Wie zegt dan dat Bond girls als Pussy Galore en Honey Rider zwakke dames zijn die overal hulp bij nodig hebben???
Maar goed dat Craig stopt dan als Bond.

donniebrasco

Avatar

Wat er nog wel van deze tijd is, wil ik zo langzamerhand niet meer weten!

baron nostalgia

Avatar

Wat is er überhaupt nog wel van deze tijd? film cultuur worden kompleet om zeep geholpen

Nature

Avatar

Woman klinkt gelijk zo oud.
Wat is er mis met girl?, alsof daar in het verleden ooit over geklaagd is door die jonge vrouwen kom op he, bondwoman klinkt ook voor geen meter.

centr1no

Avatar

Het probleem zit zoals vaak bij dit soort idioterie niet in de term 'Bond girl' zelf maar aan de negatieve betekenis die de extremisten er aan hangen.
Wat van geen enkele tijd is is dat deze lui bepalen wat bepaalde woorden betekenen en anderen beschuldigen van iets waar ze nog geen seconde zo over gedacht hebben.

Master Of Films

Avatar

Wat een tijd waarin we leven. We leven in een woke tijd. Een tijd waarin Bond girls nu als "problematisch" worden gezien. En waarvan een Bond regisseur (Fukunaga) vind dat Connery's Bond een verkrachter is. Het bewustzijn van de samenleving wordt steeds meer overdreven. Het bewustzijn van de samenleving maakt men idioter!

Neem de volgende voorbeeld.
Harvard professor who refuses to use the term 'pregnant people' and insists on 'woman' is accused of transphobia by her woke Ivy League colleague
Kan er nog 10.000 rare woke acties plaatsen.

Bigds9fan

Avatar

Net alsof dat pas met de films van Craig gebeurd is.

Aria, Leah en Lynch zouden het samen op kunnen nemen tegen Michelle Yeoh en nog steeds het pak slaag van hun leven kunnen krijgen.

kokosnoot

Avatar

@Mof

Mof " Harvard professor who refuses to use the term 'pregnant people' and insists on 'woman' is accused of transphobia by her woke Ivy League colleague"


Djeezus dat is echt wel heel erg triest.

Master Of Films

Avatar

^
Triest maar waar. Daar zijn we nu in beland dankzij deze woke wappies. Helaas doet Hollywood met hun rare woke marketing ook vrolijke mee. Waarschijnlijk zijn dit soort uitspraken bij Daniel Craig en ook bij Léa opgelegd en Lashana Lynch kan het slachtoffertje spelen alleen om de zieltjes van de woke crowd te winnen.

Gigan72

Avatar

May Day uit A View to a Kill was ook aardig sterk.

Bobby Peru

Avatar

Niet in mijn films? En dat terwijl hij geen Bond meer gaat spelen. Nou goed dan. Misschien toch maar een Jane Bond & the Bond Boys. Hm, nee, dat klinkt meer als een pornofilm.

kokosnoot

Avatar

Tis eigenlijk niet eens de moeite waard dit onderwerp lol whats next. Mannen mogen geen leren schoenen dragen in bond films? Of bond mag geen vlees meer eten? of alleen zuinige co2 autos rijden?

Sunspot

Avatar

WAt een onzin man, tuurlijk zijn vrouwen 'sterker' geworden, maar dat is meer financieel.

Vrouwen willen uiteindelijk gewoon een sterke man, al kunnen ze dat goed ontkennen, de nieuwere generaties vooral, maar ja, de wereld waarin ze opgroeien ook.

Of het zijn vrouwen die meer makkelijke mannen willen die hun 'slaaf' zijn, maar zodra er een situatie is waar ze een alpha tegenkomen, dan weten ze niet wat te doen, voelen diep van binnen dat ze 'willen', gaan dan ook doen alsof je niet echt bestaat, de man.

Denk omdat ze dan beseffen dat ze ook maar vrouw zijn, net als mannen maar mannen zijn.

Die Craig is ook niet serieus te nemen hierin, praat volgens mij maar wat mee.

Ben voor gelijkheid, maar hoe het gepresenteerd wordt vind ik niks, alsof er geen verschil meer mag zijn tussen man en vrouw.

Zoiets 'wipe' je niet even weg, evolutie, het is geen Tinder

a84x

Avatar

Hahaha! Waar héb je het over?!

Fluffer

Avatar

Zijn films.. wat een arrogantie , blij dat het zijn laatste is.

centr1no

Avatar

Sunspot "Ben voor gelijkheid, maar hoe het gepresenteerd wordt vind ik niks, alsof er geen verschil meer mag zijn tussen man en vrouw."
Het originele feminisme vocht voor gelijkheid op een fundamenteel vlak. Politieke en economische gelijkheid.
Het huidige feminisme heeft niets meer met gelijkheid te maken. Het gaat alleen nog maar over dingen waar een bepaalde groep vrouwen zich aan irriteert en gaat zelfs af en toe lijnrecht in tegen dingen waar vorige generaties vrouwen voor gevochten hebben.
Het hele gedoe over 'seksualisering' en dat het 'woman' zijn i.p.v. 'girls' is ronduit belachelijk en hypocriet.
Het simpele feit dat het ondertussen gaat over wat woorden wel of niet betekenen en hoe iedereen ze moet gebruiken omdat de 'slachtoffers' daar een probleem mee hebben is een duidelijk teken dat het allemaal compleet doorgeslagen is.

Arnold_FF7

Avatar

Hmmm en zo te zien aan de box office is het publiek niet echt met je eens

Eddie Singer

Avatar

Geen Victoria's Angels meer, geen Pitspoezen meer, androgyne vrouwen spelen de hoofdrol in Terminator 4....Dus logisch dat er ook geen Bond Girls meer komen...

De zoon van Superman is in de comics nu ook openlijk homosexueel. Staat er verder los van, maar ook weer niet.
J(K)Rowling(schrijfster Harry Potter) noemt menstruerende mensen menstruerende vrouwen...en wordt op Twitter gelyncht!...Want dit zou transsexuelen die van man naar vrouw een transitie hebben gemaakt, intens beledigen!
- Hoezo eigenlijk? Die zijn dan nu toch fysiek full-time vrouw?
Of houden ze een stukje mannelijke identiteit vast? -

Cary(?)Fukunaga(it's a white dude!) moet maar gaan trouwen met Ta-hinisi Coates...het innige vriendje van JarJar Abrams...en Phoebe Waller-Bridge, de moordenaar van Indiana Jones én van James Bond!
Kunnen ze gedrieën lekker anti-mannelijk heterosexueel wit zijn, want dat is het nieuwe normaal....volgens een klein groepje dan.

Het is een kwestie van tijd voordat Smurfin ook verdwijnt.

Sunspot

Avatar

@Centrino

Dat bedoel ik, gelijkheid is goed wat man en vrouw betreft, maar ga niet doen alsof evolutie nooit bestaan heeft.

Zo werkt het gewoon niet, je kan evolutie niet zomaar even veranderen, doen alsof man en vrouw gelijkaardig zijn.

En he tis juist mooi, dat verschil, mentaal en fysiek gezien. DAt maakt ons juist mensen.

Beter gaan ze zeuren over andere landen waar vrouwen als vee worden behandeld, maar ja, dat mag of doet men niet he...

Dat is nog het meest kwalijke vind ik.

NieuwsFilm

meest populair