De 3 films die dit weekend echt mega populair op Netflix waren

De 3 films die dit weekend echt mega populair op Netflix waren

Naar welke film(s) heb jij dit weekend gekeken?

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

The Guilty (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Antoine Fuqua | Cast: Jake Gyllenhaal, Ethan Hawke, Riley Keough, e.a.
Rechercheur Joe Baylor wordt na een schietincident tijdelijk overgeplaatst naar de alarmcentrale. Daar verveelt hij zich enorm, totdat hij een noodoproep krijgt van een wanhopige vrouw die zegt dat ze ontvoerd wordt. Baylor doet er alles aan om de vrouw te redden, maar die poging heeft al snel onverwachte vervolgen.

Fifty Shades Freed (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Foley | Cast: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Eric Johnson, e.a.
Christian en Anastasia genieten van hun huwelijksreis. Eenmaal thuis, moet Anastasia wennen aan zo'n zorgeloos luxeleventje. Ook blijken de verschillen tussen de twee soms groter dan gedacht. Hun toekomst wordt bedreigd wanneer Christian voor zaken op reis is en Jack Hyde, de uitgever waar Anastasia voor werkte, wraak komt nemen.

Pokémon the Movie: Secrets of the Jungle (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tetsuo Yajima | Cast: Ikue Ootani, Sarah Natochenny, Kimlinh Tran, e.a.
Koko groeit samen met een eenzame Zarude op in de jungle. Hij weet niet beter dan dat hij zelf ook een Pokémon is. Als hij op een dag per toeval Ash en Pikachu ontmoet, leert hij voor het eerst over de mensenwereld. Koko en zijn nieuwe vrienden moeten in actie komen wanneer een schimmig bedrijf de jungle begint uit te kammen op zoek naar een bron met helende krachten.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair