Ondeugende Madonna toont haar billen in ondergoed bij Jimmy Fallon

"Waarom ben je zo'n troublemaker? Gedraag je"!

FilmTotaal 11 oktober 2021 14:06 in Celebrity
Dat zangeres/actrice Madonna niet vies is van een beetje controverse, weten we al langer. En nu kan sinds kort ook talkshowhost Jimmy Fallon hierover meepraten.

Recent was Madonna te gast in zijn Tonight Show om te praten over haar nieuwe muziekfilm waar zij vertelde hoe de inmiddels overleden schrijver James Baldwin haar heeft geïnspireerd met de quote dat "kunstenaars er zijn om de rust te verstoren".

Fallon vulde aan door te zeggen dat Madonna zichzelf als geen ander goed in de problemen kan brengen. Dit zag de 63-jarige Queen Of Pop als een uitdaging.

Geen schaamte
Ze stond op, veegde de desk leeg en klom er in haar korte rokje bovenop. Fallon wist niet wat hem overkwam en maande haar tevergeefs om te stoppen. Hij trok snel zijn jasje uit om haar nog enigszins te bedekken.

Madonna stelde hem gerust "niemand kan iets zien, hoor". En alsof dat nog niet erg genoeg was, trok ze haar rokje omhoog toen ze terugliep naar haar stoel waardoor de kijkers een blik konden werpen op haar billen en ondergoed. Fallon kon enkel maar zijn gezicht verbergen.

En ook de rest van de show bleef Madonna streken uithalen. Ze liet het publiek liedjes zingen, sloeg met haar handschoenen op tafel en zat aan de vragenkaartjes van Fallon die dit bezoek niet snel zal vergeten.

Bekijk het beruchte fragment op YouTube (met hét moment vanaf 1:40).

NieuwsFilm

meest populair