'John Wick: Chapter 4' wordt helemaal gestoord én onthullend

'John Wick: Chapter 4' wordt helemaal gestoord én onthullend

Keanu Reeves zegt dat de film meer onthult over de wereld van de moordenaars.

Volgens acteur Keanu Reeves bouwt het aankomende John Wick: Chapter 4 meer van de wereld van de franchise op. Bovendien zitten er meer van de epische stunts in de film waar de franchise intussen om bekend is komen te staan.

Sinds 2014 zien we Reeves regelmatig de rol van John Wick spelen. Er zijn op z'n minst nog twee nieuwe delen in de franchise aangekondigd. Bovendien wordt er gewerkt aan een spin-off in de vorm van de serie The Continental.

Mythologie uitbouwen
In de John Wick-films bestaat de criminele onderwereld uit een wereld vol bizarre manieren van werken en is er bijvoorbeeld het Continental, een hotelketen die moordenaars helpt veilig te blijven.

Reeves vertelde tijdens een nieuw interview dat deze volgende John Wick-film er nog een schepje bovenop gaat doen wat de stunts en mythologie betreft.

"Ze zijn geweldig om te maken. Ze zijn intens. We gaan ervoor," begon Reeves.

"Er zit wat heel toffe John Wick-actie in, maar ook gave nieuwe personages. En het was heel leuk om de rol weer te spelen en dit verhaal te vertellen. Er zitten nieuwe personages in en we bouwen de wereld nog wat verder uit. Op dit moment nemen we een gestoorde vechtscène op, in het midden van druk verkeer. Dus er zitten autocrashes en schietpartijen in."

NieuwsFilm

meest populair