Ontmoet oude bekenden en het nieuwe slachtvee op héél veel foto's 'Scream'

De trailer verschijnt later vandaag!

Arjen Rooseboom 12 oktober 2021 12:35 in Algemeen
Paramount Pictures en Spyglass Entertainment hebben foto's vrijgegeven waarop fans van het aankomende Scream zowel klassieke personages kunnen zien alsmede de verse tieners die weer klaar staan om aan Ghostface zijn mes geregen te worden.

Onder andere acteur Dylan Minnette wordt onthuld die het personage 'Wes' speelt, uiteraard vernoemd naar de in 2015 overleden geestelijk vader van de franchise, regisseur Wes Craven.

We krijgen onder andere een blik op de terugkerende iconische killer zelf, Neve Campbell (slachtoffer Sidney Prescott), Courteney Cox (razende reporter Gale Weathers) en David Arquette (sherrif Dewey Riley).

Release
Verder zeggen de kiekjes nog niet zo heel veel, daarvoor zullen we moeten wachten tot de release van de trailer. Het goede nieuws, die volgt (als het goed is) later vandaag, uiteraard op FILMTOTAAL!

De foto's zijn gepubliceerd via Entertainment Weekly en je kunt ze allemaal hieronder bekijken. De oude en nieuwe generatie staan er erg gescheiden op, wat misschien betekent dat ze niet veel schermtijd samen delen. De vijfde Scream verschijnt volgend jaar januari in de bioscoop.1 Reactie

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair