3 steengoede thrillers op Netflix om direct aan te zetten

Verschillende titels die zeker de moeite waard zijn!

Bram de Groot 13 oktober 2021 22:30 in Netflix
Op Netflix vind je veel uiteenlopende films. Niet al deze films zijn even goed, maar onderstaande drie uiteenlopende titels mogen op hun eigen manier toch steengoed genoemd worden. Heb je ze nog niet gezien? Zet ze dan op je watchlist!

Fight Club

Regie: David Fincher | Hoofdrollen: Brad Pitt, Edward Norton, Helena Bonham Carter, Meat Loaf, David Andrews, Zach Grenier, Richmond Arquette | Kijk nuEen jongeman baalt van zijn doodlopende carrière en kleurloze leven. Samen met een vriend, Tyler Durden genaamd, creëert hij een nieuwe club waarin mannen hun frustraties kunnen afreageren door elkaar tot pulp te slaan: de zogeheten Fight Club. Al snel vindt hun initiatief navolging en ontstaan er overal in het land nieuwe clubs.

Gone Baby Gone

Regie: Ben Affleck | Hoofdrollen: Morgan Freeman, Ed Harris, Michelle Monaghan, Casey Affleck, Amy Ryan, Michael K. Williams, Mark Margolis | Kijk nuDorchester is een van de ruigste buurten van Boston. Wanneer de vierjarige Amanda McCready verdwijnt, staat de politie voor een raadsel. Amanda's tante laat haar geduld niet langer op de proef stellen en huurt twee privé-detectives in. De twee hebben weinig ervaring en zien de opdracht niet zitten, maar daarentegen kennen ze de buurt goed en zijn ze niet van de politie. Kenzie en Gennaro nemen de zaak toch aan, maar zetten in hun zoektocht naar de kleine Amanda alles op het spel. Hun relatie, hun verstand en zelfs hun levens.

Uncut Gems

Regie: Ben Safdie, Joshua Safdie | Hoofdrollen: Adam Sandler, Keith Stanfield, Idina Menzel, Judd Hirsch, Eric Bogosian, Ca$h Out | Kijk nuHoward Ratner heeft een gokverslaving en is eigenaar van een juwelierszaak in New York. Rijke en beroemde personen zijn er klant aan huis. Een waardevolle ongeslepen diamant uit Ethiopië moet hem eindelijk een financiële megaklapper opleveren via een veiling. Op deze manier hoopt Howard uit zijn financiële moeilijkheden te komen. Toch kiest hij er voor om het opaal eerst uit te lenen aan NBA-ster Kevin Garnett, die er heilig in gelooft dat deze steen hem magische krachten geeft voor een wedstrijd. Howard sluit ondertussen risicovolle weddenschappen op basketbalwedstrijden af, terwijl louche schuldeisers hem op de hielen zitten.

1 Reactie

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair