Kijktip: 3 topfilms voor vanavond die je absoluut gezien moet hebben

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Jeffrey Kouters 13 oktober 2021 14:31 in Featured
Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Mamma Mia! Here We Go Again (2018)
Regie: Ol Parker | Cast: Amanda Seyfried, Lily James, Meryl Streep, e.a. | Te zien op: Netflix
Op het Griekse eiland heeft Sophie, inmiddels dertig en zwanger, het hotel van haar overleden moeder Donna overgenomen. Ze blikt terug op de avonturen van haar jonge, vrijgevochten moeder. In haar jongere jaren geniet Donna volop van haar leven met romantische escapades wanneer ze het pad kruist van Sam, Harry en Bill, oftewel de potentiële vaders van Sophie.

Gifted (2017)
Regie: Marc Webb | Cast: Chris Evans, McKenna Grace, Lindsay Duncan, e.a. | Te zien op: Disney Plus (via Star)
Frank, een alleenstaande man, voedt met veel plezier zijn jonge nichtje Mary op, een hoogbegaafd meisje met onder meer ongekende wiskundige vaardigheden. Maar hun gelukkige leven samen komt in gevaar wanneer haar dominante grootmoeder andere plannen voor haar kleindochter blijkt te hebben. Zij wil Mary inschrijven op een speciale school.

De Oost (2021)
Regie: Jim Taihuttu | Cast: Martijn Lakemeier, Marwan Kenzari, Jonas Smulders, e.a. | Te zien op: Prime Video
Johan, een soldaat uit Nederland, begint steeds meer vraagtekens te zetten bij de missie waarvoor hij naar Nederlands-Indië werd gestuurd. Dan verandert de zaak. Nationalistische rebellen komen in verzet tegen het Nederlandse bestuur. De meedogenloze legerkapitein Raymond Westerling krijgt de taak om hen te stoppen. Johan komt onder zijn leiding te staan, maar worstelt al gauw met schuldgevoelens.Lees ook:2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rob

Avatar

waar staan die 3 topfilms dan? Ik zie ze hier in ieder geval niet staan ;)

NieuwsFilm

meest populair