Deze 'Eternals'-schurk klinkt wel heel erg bizar

Eentje zo groot als een schip!?

Jim Pedd 14 oktober 2021 09:27 in Algemeen
Let op: Dit bericht bevat SPOILERS.

Een van de onsterfelijke en monsterlijke Deviant-schurken in de aankomende Marvel-film Eternals is wel heel erg groot. Zo groot dat hij ongeveer het formaat van een cruiseschip heeft.

De film Eternals speelt zich af na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame. De Deviants - de grote tegenstanders van de Eternals - keren terug op Aarde. Daardoor moeten de helden ineens weer terugkomen uit hun schuilplaatsen op Aarde en voorkomen dat de Deviants onze planeet kunnen verwoesten. En sommigen daarvan zijn echt gigantisch.

Gigantische Deviant
Screen Rant mocht de filmset bezoeken in januari 2020 en deed mee aan een rondetafelinterview met producent Nate Moore.

Tijdens dat gesprek vertelde de producent dat de Deviants echt gigantisch kunnen zijn.

"En dit zijn de Deviants, die de Eternals hadden moeten uitroeien om de mensheid te helpen vooruit te komen. De Deviants komen in allerlei vormen en maten. Sommigen zijn zo klein als een mens en anderen zo groot als een cruiseschip. Dat is heerlijk om mee te spelen, en actiescènes mee op te bouwen."

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

centr1no

Avatar

Sommige Celestials, de scheppers van de Deviants en Eternals, waren kilometers groot.
Het Marvel universum zit vol met de mafste verzinsels waar ze in de films van weg zouden moeten blijven omdat het veel te onwerkelijk is.

Dirk Diggler

Avatar

@centr1no
Maar een tovenaar die andere dimensies bij elkaar brengt of een dr. die verandert in een groot groen monster is wel werkelijk?

NieuwsFilm

meest populair