'Men In Black'-regisseur nog steeds bezig met DC-verfilming 'Metal Men'

Barry Sonnenfeld neemt zijn tijd...

Arjen Rooseboom 14 oktober 2021 11:53 in Algemeen
Een aantal door DC Comics geïnspireerde filmprojecten zijn in de loop der jaren in de maak geweest. Waar sommige inmiddels realiteit zijn geworden, zijn andere volledig uit het publieke beeld verdwenen.

Een project uit die laatste categorie zou Metal Men kunnen zijn, waarvan in 2012 al werd gemeld dat het een filmbehandeling ging krijgen van regisseur Barry Sonnenfeld (The Addams Family en Men In Black).

Het is duidelijk dat het DC-universum aanzienlijk is geëvolueerd sinds dat vorige bericht, maar in een recent interview met COMICBOOK onthulde Sonnenfeld dat er nog "actief" aan het project gewerkt wordt en er een dag komt dat we het Silver Age team op het witte doek kunnen zien:

Realistisch, doch fantasierijk
"Het is specifiek opbouwend. We werken aan een ongewone, ietwat vreemde, eigenzinnige, ander soort wereld. Dat is wat ik graag maak".

Ontwikkeld door Robert Kanigher en Ross Andru, debuteerden de Metal Men voor het eerst in 1962. De groep bestaat uit een aantal kunstmatig intelligente robots met speciale vaardigheden met Gold, Iron, Lead, Mercury, Tin en Tina die allemaal zijn gemaakt door Dr. Will Magnus.

1 Reactie

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

baron nostalgia

Avatar

Oh ja die ken ik nog van de animatie serie batman brave and the bold ik ben erg benieuwd naar de live action versie

NieuwsFilm

meest populair