Grote zorgen om Tom Cruise die met opgeblazen gezicht bij honkbalwedstrijd zit

Kijkers wisten niet wat ze zagen...

FilmTotaal 14 oktober 2021 11:54 in Celebrity
Wat is er met Tom Cruise? De 59-jarige Mission: Impossible-acteur laat fans in het duister tasten nadat hij verscheen tijdens een honkbalwedstrijd tussen de LA Dodgers en San Francisco Giants.

Cruise lijkt amper nog op zijn vroegere zelf en heeft een enorm dik gezicht gekregen, waardoor men hem eerst bijna niet herkende... Tot hij lachte.

Heeft hij gekozen voor botox fillers, strijdt hij tegen een medische aandoening of is het simpelweg ter voorbereiding op een nieuwe rol?

De speculatie over mogelijk cosmetische ingrepen laait hierdoor weer op, nadat deze eerder ontstond in 2016 toen Cruise met een strakgetrokken gezicht verscheen bij de uitreiking van de BAFTA Awards.

De beelden gingen al snel een eigen leven leiden en de online reacties variëren van negatief ("Stop met je prachtige gezicht op te vullen" en "Je lijkt wel een knaagdier") tot steunbetuigingen ("Stop met bodyshamen, hij ziet er geweldig uit voor iemand die verdorie bijna 60 is"!)

Benieuwd naar hoe erg Cruise is veranderd? Bekijk verschillende foto's ter vergelijking op de website van The Sun en oordeel zelf.

NieuwsFilm

meest populair