Tom Holland zaait twijfel over terugkeer als Spider-Man na 'Spider-Man: No Way Home'

Tom Holland zaait twijfel over terugkeer als Spider-Man na 'Spider-Man: No Way Home'

Tom Holland behandelt 'm zo.

Sinds Tom Holland's Spider-Man zich bij het Marvel Cinematic Universe voegde, horen we al verhalen over het mogelijke moment waarop de samenwerking tussen Sony en Marvel stopgezet wordt en dat Sony mogelijk ooit zelf weer verder gaat.

Hoewel fans dat idee maar niks vinden, blijkt dat Tom Holland de film wel ziet als het mogelijke einde van de reeks over zijn Peter Parker. Al is hij voor zijn gevoel nog niet klaar met de rol!

Het einde?
Het Marvel-contract van Tom Holland schijnt na Spider-Man: No Way Home vervuld te zijn. Dan zal hij ofwel opnieuw moeten onderhandelen met Marvel en Sony, of ervoor kunnen kiezen om ermee te stoppen.

"Laat ik het zo zeggen, we behandelen No Way Home allemaal als het einde van een franchise," begon Holland.

"Ik denk dat, als we het geluk hebben om weer in deze personages te duiken, je een heel andere versie te zien krijgt. Het is dan niet langer het verhaal van de Homecoming-trilogie. We zouden het dan wat tijd geven en proberen iets anders, ook qua toon, op te bouwen. Of het gebeurt of niet, weet ik niet. Maar we behandelen No Way Home als een einde."

Hoewel hij dus ergens twijfel zaait over een terugkeer, lijkt het er tegelijk op dat Holland wel terug zou willen keren. De kans lijkt groot dat dit gaat gebeuren.

NieuwsFilm

meest populair