'Jurassic Park'-actrice hint op terugkeer in 'Jurassic World: Dominion'

'Jurassic Park'-actrice hint op terugkeer in 'Jurassic World: Dominion'

Is Lex weer te zien!?

Jurassic Park-actrice Ariana Richards hintte tijdens een nieuw interview naar een mogelijke terugkeer in de franchise, en dan specifiek al in Jurassic World: Dominion.

Je kent Richards vooral als Lex Murphy in de klassieker van Steven Spielberg. Nadat ze in de eerste twee films speelde, besloot ze haar acteercarrière achter zich te laten en zich te richten op haar succesvolle carrière als kunstenares. Desalniettemin won ze diverse prijzen voor haar werk in Jurassic Park.

Toch terugkeren?
Tijdens de Celebrity Catch Up-podcast werd Richards gevraagd of ze terugkeert naar de franchise. Daar reageerde ze niet heel duidelijk op, wat door fans opgevat wordt als een mogelijke hint.

"Nou, dat is iets waar ik niet op zou kunnen reageren," begon Richards haar antwoord. Vervolgens werd haar gevraagd of ze zou overwegen om weer te gaan acteren. Daarop zei ze: "Als het juiste project langskomt." De vraag is natuurlijk hoe er dan voor gezorgd kan worden dat Richards' personage ook een natuurlijke aanwezigheid heeft in de film.

Jurassic World: Dominion verkent de gevolgen van de dinosaurussen die losgelaten werden op het vasteland in de Verenigde Staten. Mensen en dino's moeten nu ineens samenleven.

NieuwsFilm

meest populair