Eigenlijk had Angelina Jolie slechts een cameo in 'Eternals'

Maar ze heeft nu een van de hoofdrollen.

Met Marvel-film Eternals zijn er een dozijn personages voor de makers om mee te werken. Een daarvan wordt gespeeld door actrice Angelina Jolie.

De actrice is nu een van de hoofdrolspeelsters van Eternals. Maar het blijkt dat ze in eerste instantie gecast was om een kleine cameo te maken in de film.

Slechts een cameo
Producent Nate Moore vertelde tijdens een persbezoek: "Toen we de eerste gesprekken met haar voerden, denk ik dat ze verwacht had dat we haar slechts in en hele kleine cameo wilden hebben."

Later werd dat een grote rol. "Ze was daar echt verrast door en ze besloot echt diep in Thena te duiken en een heel eigen stijl voor haar te maken. Ze hielp dus ook echt mee met het opbouwen van een Thena en een vechtstijl van Thena die uniek was."

In de film Eternals lijken de krachten van Thena een beetje op die van Hela uit Thor: Ragnarok. Dat houdt concreet in dat Thena wapens kan maken uit haar handpalmen en dat doet met gedachten.

Eternals is in november al te zien, dus heel lang hoeven we niet meer te wachten om te zien hoe Jolie's personage er in live-action uit komt te zien.

NieuwsFilm

meest populair