Waarom? Mel Gibson gaat in zee met producent van meer dan 10(!) C-titels met Bruce Willis

Kennelijk vergeten om even het CV te checken...

In de jaren '80 en '90 waren Mel Gibson (65) en Bruce Willis (66) twee van de best betaalde en populairste acteurs in Hollywood, maar we weten dat zo'n niveau van roem niet eeuwig voortduurt.

Tegenwoordig verschijnt het duo individueel steeds vaker in een reeks VOD-actiethrillers, maar in dat opzicht doet Gibson (die hier en daar ook nog in bioscooptitels opduikt) het voorlopig een stuk beter dan Willis.

Daarom is het maar de vraag of zijn nieuwste project echt een goede keuze is, want hij gaat de hoofdrol spelen in Hot Seat.

In de (uiteraard) actiethriller vertolkt hij een ex-hacker die gedwongen wordt in te breken in een bankgebouw door een anonieme schurk. Deze heeft een bom geplaatst onder de stoel in het kantoor van Chad Michael Murray die daardoor geen kant op kan.

Er is geen pijl op te trekken qua verwachtingen
Klinkt op het eerste gezicht niet verkeerd, maar Hot Seat wordt een productie aangestuurd door Randall Emmett, die zo'n beetje verantwoordelijk is voor ALLES wat Willis het afgelopen decennium heeft afgeleverd en dat was nou niet bepaald... Mja.

Gek genoeg staan er ook een aantal sterke films op Emmett zijn lijst, zoals The Amityville Horror, Broken City, The Irishman, End Of Watch, 2 Guns, Lone Survivor, Boss Level, Rambo 4, Everest, The Heist en Escape Plan.

Enige lichtpuntje is dat Gibson in ieder geval nog passie en toewijding in zijn acteerwerk legt, dus wellicht wordt het wat. Afwachten maar!

NieuwsFilm

meest populair