Waarom? Mel Gibson gaat in zee met producent van meer dan 10(!) C-titels met Bruce Willis

Kennelijk vergeten om even het CV te checken...

Arjen Rooseboom 17 oktober 2021 15:48 in Algemeen
In de jaren '80 en '90 waren Mel Gibson (65) en Bruce Willis (66) twee van de best betaalde en populairste acteurs in Hollywood, maar we weten dat zo'n niveau van roem niet eeuwig voortduurt.

Tegenwoordig verschijnt het duo individueel steeds vaker in een reeks VOD-actiethrillers, maar in dat opzicht doet Gibson (die hier en daar ook nog in bioscooptitels opduikt) het voorlopig een stuk beter dan Willis.

Daarom is het maar de vraag of zijn nieuwste project echt een goede keuze is, want hij gaat de hoofdrol spelen in Hot Seat.

In de (uiteraard) actiethriller vertolkt hij een ex-hacker die gedwongen wordt in te breken in een bankgebouw door een anonieme schurk. Deze heeft een bom geplaatst onder de stoel in het kantoor van Chad Michael Murray die daardoor geen kant op kan.

Er is geen pijl op te trekken qua verwachtingen
Klinkt op het eerste gezicht niet verkeerd, maar Hot Seat wordt een productie aangestuurd door Randall Emmett, die zo'n beetje verantwoordelijk is voor ALLES wat Willis het afgelopen decennium heeft afgeleverd en dat was nou niet bepaald... Mja.

Gek genoeg staan er ook een aantal sterke films op Emmett zijn lijst, zoals The Amityville Horror, Broken City, The Irishman, End Of Watch, 2 Guns, Lone Survivor, Boss Level, Rambo 4, Everest, The Heist en Escape Plan.

Enige lichtpuntje is dat Gibson in ieder geval nog passie en toewijding in zijn acteerwerk legt, dus wellicht wordt het wat. Afwachten maar!

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

De lijst met sterke films is toch wel goed hoor, jammer dat hij ook verantwoordelijk is voor door Willis meuk. Iedereen heeft zijn goede en slechte dagen zullen we maar zeggen.
Hopelijk wordt dit nog wat, anders zie ik Gibson liever op de regiestoel voor iets nieuws.

MrPicture

Avatar

Hij heeft ook 7 films die al uitkomen, maar gaat ook alweer een nieuwe met Joe Carnahan doen, dus hij gooit niet ze hele carriere weg. Maar deze is wel voor de money money moneyyyy.

Civilian Supreme

Avatar

Neeeeeee, waarom? Ga dan lekker zelf regisseren en pak voor de rest alleen nog kwaliteitsrollen, hoe klein dan ook.
Als je eenmaal bij die c films beland word je helemaal nergens meer voor gevraagd. Gibson is een acteur die daar ver boven zou moeten staan.

NieuwsFilm

meest populair