De 3 films die dit weekend echt mega populair op Netflix waren

Naar welke film(s) heb jij dit weekend gekeken?

Jeffrey Kouters 17 oktober 2021 18:22 in Netflix
Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

De Slag om de Schelde (2021)
Regie: Matthijs van Heijningen jr. | Cast: Gijs Blom, Susan Radder, Tom Felton, e.a.
Najaar 1944. De Britse zweefpiloot Willem Sinclair stort tijdens een vlucht boven Zeeland neer. De Zeeuwse tiener Teuntje Visser komt in verzet wanneer haar broer door de nazi's wordt gearresteerd. De Nederlandse nazi Marinus van Staveren raakt gewond aan het oostfront en wordt teruggestuurd naar zijn vaderland. De levens van deze drie raken noodlottig met elkaar verwezen tijdens de Slag om de Schelde.

Deep Impact (1998)
Regie: Mimi Leder | Cast: Robert Duvall, Téa Leoni, Elijah Wood, e.a.
De veertienjarige Leo ontdekt bij stom toeval een nieuwe komeet, die op koers lijkt om de aarde te vernietigen. Dankzij een ambitieuze journaliste wordt dit verhaal wereldkundig. Maar dan slaat de paniek toe. In een wanhopige poging om de planeet te redden, wijst president Beck de geharde ervaren astronaut Tanner aan als leider van een ruimtemissie die de enorme komeet moet vernietigen.

Fifty Shades Freed (2018)
Regie: James Foley | Cast: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Eric Johnson, e.a.
Christian en Anastasia genieten van hun huwelijksreis. Eenmaal thuis, moet Anastasia wennen aan zo'n zorgeloos luxeleventje. Ook blijken de verschillen tussen de twee soms groter dan gedacht. Hun toekomst wordt bedreigd wanneer Christian voor zaken op reis is en Jack Hyde, de uitgever waar Anastasia voor werkte, wraak komt nemen.Lees ook:0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair