'The Batman' ontwijkt gelukkig dat wat we al weten

'The Batman' ontwijkt gelukkig dat wat we al weten

Regisseur Matt Reeves belooft dat we niet helemaal teruggaan.

Het was al duidelijk dat we in The Batman de verhaallijn van 'Year Two' gaan volgen. Dit betekent dat we een deel van de herkomst van Bruce Wayne's held niet te zien krijgen. En dat is ook wat regisseur Matt Reeves wil.

Tijdens DC Fandome legde de regisseur uit dat we geen herkomstfilm krijgen. Reeves gaf tijdens DC Fandome aan dat we zien dat het personage van acteur Robert Pattinson al een paar jaar actief is als de 'Defender of Gotham'.

The Batman wordt geen herkomstverhaal
"Ik had het gevoel dat we al veel herkomstfilms hebben gezien," zei Reeves tijdens zijn virtueel optreden bij DC FanDome. "We hebben de dingen steeds verder zien veranderen in fantasy. Ik dacht aan een plaats waar we nog niet zijn geweest."

Waar we nog niet zijn geweest is 'Year One' dat ons rechtstreeks laat zien hoe is is om een jonge Batman te zijn. Niet om een herkomstverhaal te zijn, maar om te verwijzen naar zijn afkomst en hem klaar te maken voor de toekomst," aldus Reeves.

Overigens zal Year One grotendeels worden overgeslagen. Dit deel zal waarschijnlijk worden behandeld in een tv-serie op HBO Max. Overigens werd die serie niet besproken tijdens DC Fandome.



NieuwsFilm

meest populair