Teaser 'The Flash' onthult hoopvol nieuws voor de fans van 'Bat-Keaton'

Teaser 'The Flash' onthult hoopvol nieuws voor de fans van 'Bat-Keaton'

Michael Keaton's Batman lijkt echt een grote rol te gaan spelen...

Onlangs zagen we een eerste teaser voor DC's The Flash die werd onthuld op de DC FanDome. En deze lijkt te bevestigen dat in ieder geval één Batman (die van Michael Keaton) een groter aandeel zal hebben dan gedacht.

We weten dat Ezra Millers Superspeedster vergezeld wordt door twee varianten van de Caped Crusader, Keaton en Ben Affleck (die al eerder met Miller samenwerkte aan Justice League).

Het is duidelijk dat er veel opwinding is rond hun betrokkenheid, maar er is verhoogde anticipatie over Keaton's Batman-iteratie, simpelweg omdat dit de eerste keer is dat hij de rol van superheld in twee decennia zal hernemen.

Speculaties
Het was lang onbekend hoe groot zijn betrokkenheid ging worden en of hij inderdaad het kostuum ook weer zou dragen, aangezien de eerste setfoto's hem enkel nog maar als Bruce Wayne toonden.

Sommige fans vreesden voor een veredelde cameo, maar de beelden lijken iets anders te laten zien. Barry Allen bezoekt het vertrouwde Wayne Manor en we zien de achterkant van het Batman-masker in de Batcave. Om nog maar te zwijgen over de onthulling van de Batmobile(?) op het eind. Tevens lijken de twee Barry Allens en Supergirl hem te rekruteren voor een missie.

De vraag is nu hoe Afflecks Dark Knight hierin past. Op basis van wat er bekend is over de productie, begon de acteur zijn scènes pas halverwege de opnames te filmen. Speculaties suggereren dat Affleck sterft in het verhaal en dat dit als motivatie dient voor het tijdreizen van Allen.



NieuwsFilm

meest populair