Ingewikkeld: Waarom heeft de vijfde 'Scream' de 5 uit de titel geschrapt?

Ingewikkeld: Waarom heeft de vijfde 'Scream' de 5 uit de titel geschrapt?

Uitvoerend producent Kevin Williamson geeft tekst en uitleg...

In januari komt de langverwachte vijfde Scream in de bioscopen, de eerste sequel in de franchise sinds 2011. Een geheel nieuwe generatie acteurs mag zich laten opjagen door de beruchte Ghostface-killer.

Toch keren ook zowel Neve Campbell als Courteney Cox als David Arquette terug in hun vertrouwde personages, waardoor je zou denken dat men ging kiezen voor een '5' in de titel, maar dit gebeurde niet.

Uitvoerend producent Kevin Williamson geeft nu tekst en uitleg waarom uiteindelijk besloten is de '5' weg te laten en de film simpelweg Scream te noemen. Gaat de franchise misschien dezelfde richting op als Halloween en worden alle vervolgen sinds het origineel uit 1996 genegeerd?

Het publiek wil iets nieuws
"Het was eerst altijd Scream 5 omdat het natuurlijk de vijfde is. Dus ik denk dat we die naam gewoon hebben weggegooid, maar ik denk niet dat ze het ooit serieus zo wilde noemen. Want wie wil er nou een vijfde deel van iets zien"?

"Deze is gloednieuw. Er is de oude legacy-cast in een onbekende wereld en er is een hele jonge getalenteerde verse cast die buitengewoon leuk is. Ze spatten van het scherm. Het werkte echt heel goed".



NieuwsFilm

meest populair