Kijktip: 3 topfilms voor vanavond die je absoluut gezien moet hebben

Kijktip: 3 topfilms voor vanavond die je absoluut gezien moet hebben

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Promising Young Woman (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Emerald Fennell | Cast: Carey Mulligan, Bo Burnham, Alison Brie, e.a. | Te zien op: Prime Video
Casie had een veelbelovende toekomst tot een mysterieus incident haar leven omgooide. Sindsdien is niets in haar leven nog wat het lijkt en leidt ze een dubbelleven. Overdag is ze een charismatische, veelbelovende jonge vrouw, 's nachts struint ze elke nachtclub af waar ze zich dronken voordoet om zich om te laten oppikken door zogenaamd bezorgde mannen.

Raya and the Last Dragon (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Don Hall en Carlos López Estrada | Cast: Kelly Marie Tran, Awkwafina, Gemma Chan, e.a. | Te zien op: Disney Plus
In het verre Kumandra vormen vijf verschillende clans het land van de draken. De draken zijn echter al lang verdwenen, en Kumandra is binnengevallen door een duistere sinistere kracht. Raya is een eenzame krijger die een zoektocht start om haar wereld te redden en is vastbesloten om de laatste draak te vinden die volgens haar de macht heeft om Kumandra te redden.

The Irishman (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Martin Scorsese | Cast: Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci, e.a. | Te zien op: Netflix
Vrachtwagenchauffeur Frank Sheeran komt per toeval in contact met maffiabaas Russell Bufalino, voor wie hij al snel allerlei misdaden uit gaat voeren. Later gaat Sheeran ook aan de slag voor de corrupte vakbondsleider Jimmy Hoffa. Sheeran weet zich snel op te werken binnen het criminele wereldje, maar komt daardoor ook voor steeds lastigere keuzes te staan.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair