'Ms. Marvel' lijkt later te komen dan we hadden verwacht

De serie is mogelijk vertraagd.

Jim Pedd 19 October 2021 09:29 in Algemeen
Mogelijk moeten we wat langer wachten op de serie Ms. Marvel dan in eerste instantie verwacht werd. De serie zou eigenlijk dit jaar nog te zien zijn op Disney+, maar lijkt uitgesteld te zijn naar volgend jaar.

En waar we er in eerste instantie vanuit gingen dat het Marvel-debuut van Ms. Marvel ergens begin 2022 te zien zou zijn, hint een van de castleden er nu op dat de serie verder is uitgesteld.

Halverwege 2022!?
Een fan vroeg op sociale media aan acteur Mohan Kapur (die de vader van Kamala Khan speelt, Yusuf) wanneer de serie uitkomt. Hij reageerde door te vertellen dat de serie pas in juni of juli 2022 te zien zal zijn.

Ergens klopt dat misschien nog wel qua timing. De serie is namelijk verbonden aan Marvel-film The Marvels. Zo bezien zou het wel goed zijn om de twee projecten direct achter elkaar uit te brengen, in de hoop dat ook de casual filmfan het goed kan volgen.

Tegelijk kan het ook dat Kapur zich simpelweg vergist. Vooral ook omdat Marvel Studios de releasedatum nog niet aangekondigd heeft. Die verwachten er trouwens tijdens Disney+ Day in november.

Hieronder het bericht op sociale media:7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Alles schijf bij Marvel naar achteren, dus logisch ook dat de series hetzelfde voorbeeld zullen volgen. Daarnaast was dit jaar ook wel een utopie, aangezien Hawkeye nog op de planning staat en Boba Fett ook aan het eind van het jaar zijn release heeft. En aangezien Disney één aflevering per week beschikbaar stelt, zijn we zo weer dik twee maanden verder.

GreenHornet

Avatar

geld binnen harken met D+

Master Of Films

Avatar

Ik heb gisteren slecht geslapen. Want net voor het slapen las ik het slechte nieuws op Deadline. The Marvels is uitgesteld Smiley face

Luizelgespuizel

Avatar

Disney wilt de releases ook lekker uitsmeren zodat Marvel gekkies het hele jaar door een abo hebben ipv af een toe een maandje nemen.

RogueWon

Avatar

Inshallah, mashallah, alhamdulilah

GreenHornet

Avatar

Disney verdiend meer geld met D+ door films uit te stellen.
Content extra vertragen.

Angelo1979

Avatar

Kan beter tegenwoordig weer gewoon illegaal gaan downloaden.

Kl*te streaming diensten, alles duurder maken, maar niks fatsoenlijks produceren.

NieuwsFilm

meest populair