'Ms. Marvel' lijkt later te komen dan we hadden verwacht

'Ms. Marvel' lijkt later te komen dan we hadden verwacht

De serie is mogelijk vertraagd.

Mogelijk moeten we wat langer wachten op de serie Ms. Marvel dan in eerste instantie verwacht werd. De serie zou eigenlijk dit jaar nog te zien zijn op Disney+, maar lijkt uitgesteld te zijn naar volgend jaar.

En waar we er in eerste instantie vanuit gingen dat het Marvel-debuut van Ms. Marvel ergens begin 2022 te zien zou zijn, hint een van de castleden er nu op dat de serie verder is uitgesteld.

Halverwege 2022!?
Een fan vroeg op sociale media aan acteur Mohan Kapur (die de vader van Kamala Khan speelt, Yusuf) wanneer de serie uitkomt. Hij reageerde door te vertellen dat de serie pas in juni of juli 2022 te zien zal zijn.

Ergens klopt dat misschien nog wel qua timing. De serie is namelijk verbonden aan Marvel-film The Marvels. Zo bezien zou het wel goed zijn om de twee projecten direct achter elkaar uit te brengen, in de hoop dat ook de casual filmfan het goed kan volgen.

Tegelijk kan het ook dat Kapur zich simpelweg vergist. Vooral ook omdat Marvel Studios de releasedatum nog niet aangekondigd heeft. Die verwachten er trouwens tijdens Disney+ Day in november.

Hieronder het bericht op sociale media:



NieuwsFilm

meest populair