Regisseur 'Halloween Ends' legt uit wat de aangekondigde [...] gaat inhouden

Regisseur 'Halloween Ends' legt uit wat de aangekondigde [...] gaat inhouden

Wat is er anders in tegenstelling tot de eerste twee delen?

Waarschuwing: In dit bericht staan spoilers voor Halloween Kills!

Het is inmiddels geen geheim meer dat het vervolg Halloween Kills direct begint waar zijn voorganger (Halloween uit 2018) eindigde. Net zoals Halloween II (1981) dat deed met het origineel uit 1978.

Michael Myers zit vast in een brandend huis, Laurie Strode (Jamie Lee Curtis), haar dochter en kleindochter spoeden zich naar het ziekenhuis en de rest van het stadje Haddonfield wordt zich langzaam bewust van het gruwelijke bloedbad dat de Boogeyman opnieuw heeft aangericht.

De gebeurtenissen van Kills maken echter duidelijk dat dit tweede deel zich nog steeds op dezelfde avond afspeelt, met een cliffhanger die duidelijk maakt dat dit verhaal nog lang niet voorbij is.

Periode ertussenin
Regisseur David Gordon Green kondigde eerder al aan dat het afsluitende deel Halloween Ends (welke gepland staat om volgend jaar oktober te verschijnen) een tijdsprong gaat maken. Maar van hoelang precies?

Green: "We schuiven vier jaar op. Laurie ontdekt de moord op haar dochter Karen (Judy Greer) waarna we terug gaan naar de realtime setting van een pandemie. We kunnen daadwerkelijk kijken naar de overleving van een herstellende Michael Myers in een post-pandemische wereld".

NieuwsFilm

meest populair