Smullen geblazen: Mel Gibson voegt zich bij de 'John Wick'-franchise!

Smullen geblazen: Mel Gibson voegt zich bij de 'John Wick'-franchise!

'Lethal Weapon' meldt zich in 'The Continental'...

Wie had ooit gedacht dat de John Wick-franchise zou uitgroeien tot wat hij vandaag de dag is? De actiereeks met Keanu Reeves als keiharde huurmoordenaar beslaat momenteel 3 films met een 4e (en 5e) onderweg, maar er staat nog meer op het programma.

Wat te denken van de serie The Continental over de begindagen van het beruchte titulaire hotel waar alle huurmoordenaars samenkomen en welke gerund wordt door Winston (Ian McShane).

McShane zal niet in de serie verschijnen, evenals Reeves, maar er is nu wel een andere naam onthuld, niemand minder dan Mel Gibson!

Meer toekomstige verhaallijntjes
De Lethal Weapon-ster speelt een personage genaamd Cormac en er is weinig informatie over hem, behalve dat hij ongetwijfeld een killer is. Ook is het nog niet bekend wie de jongere versie van Winston zal spelen.

Kevin Beggs, woordvoerder van LIONSGATE, is in ieder geval in zijn nopjes: "Het is zo'n succesvolle franchise, heeft zo'n geweldige mythologie en zo'n interessante stijl. Verder is de gunfu-benadering van deze ongelooflijk poëtische stuntesthetiek gewoon niet van deze wereld".

NieuwsFilm

meest populair