Smullen geblazen: Mel Gibson voegt zich bij de 'John Wick'-franchise!

'Lethal Weapon' meldt zich in 'The Continental'...

Arjen Rooseboom 19 October 2021 15:28 in Algemeen
Wie had ooit gedacht dat de John Wick-franchise zou uitgroeien tot wat hij vandaag de dag is? De actiereeks met Keanu Reeves als keiharde huurmoordenaar beslaat momenteel 3 films met een 4e (en 5e) onderweg, maar er staat nog meer op het programma.

Wat te denken van de serie The Continental over de begindagen van het beruchte titulaire hotel waar alle huurmoordenaars samenkomen en welke gerund wordt door Winston (Ian McShane).

McShane zal niet in de serie verschijnen, evenals Reeves, maar er is nu wel een andere naam onthuld, niemand minder dan Mel Gibson!

Meer toekomstige verhaallijntjes
De Lethal Weapon-ster speelt een personage genaamd Cormac en er is weinig informatie over hem, behalve dat hij ongetwijfeld een killer is. Ook is het nog niet bekend wie de jongere versie van Winston zal spelen.

Kevin Beggs, woordvoerder van LIONSGATE, is in ieder geval in zijn nopjes: "Het is zo'n succesvolle franchise, heeft zo'n geweldige mythologie en zo'n interessante stijl. Verder is de gunfu-benadering van deze ongelooflijk po√ętische stuntesthetiek gewoon niet van deze wereld".

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mav Damian

Avatar

Ik dacht "f*cking yess, Mel Gibson in een John Wick film!" Maar nee toen ik op de artikel klikte is het in de serie 'The Continental'....

Civilian Supreme

Avatar

^ idd, wat een gemiste kans zeg!
Hoe gaaf zou het zijn geweest als Mel Gibson de baas was van een soort tegenantwoord op die organisatie.
John Wick die voor hem gaat werken waarbij Mel natuurlijk ook wel af en toe wat actiefs moet doen.

Master Of Films

Avatar

Tja, tov van het eerdere nieuws, in zee gaan met een Bruce Willis producent die geweldige Bruce VOD-actiethrillers prodcueert-> https://www.filmtotaal.nl/nieuws/85292
Lijkt mij dit toch wel een verbetering. Ondanks een spin-off TV serie van J. Wick.

Lurking metafan

Avatar

Damn. John Wick doet het fantastisch!

Als The Continental dezelfde vibe heeft als John Wick wordt het geweldig.

NieuwsFilm

meest populair