'The Flash' is nog veel grootser dan je zou denken

Dat belooft pas wat.

Jim Pedd 20 oktober 2021 10:25 in Algemeen
Ezra Miller teaset dat Barry Allen in de aankomende The Flash-film een "grote en krachtige" ontwikkeling doormaakt.

De acteur debuteerde in 2016 in de rol, maar was sinds 2017 niet meer te zien. In november 2022 draait gelukkig The Flash in de bioscoop, na een ontwikkelhel geregisseerd door Andy Muschietti en met een scenario van Christina Hodson.

The Flash-verhaal
Tijdens het DC FanDome China vertelde Ezra Miller dat Barry Allen in deze nieuwe film eindelijk de plek krijgt die hij verdient. Hij ziet The Flash als een oorsprongsverhaal, maar ook een coming-into-his-own-verhaal.

"Ik denk dat dit verhaal vooral ook heel veel veranderingen voor Barry Allen laat zien, op meer manieren dan een. Ik denk dat hij nu verandert van de persoon die we ontmoetten in de Justice League-films," begon Miller.

"In The Flash zien we hem veranderen van een jonge man die zijn krachten heeft, maar niet weet hoe hij ze moet laten manifesteren en zich bij een legioen superhelden voegt maar zijn plek binnen hun context niet zo goed kent. En we zien hoe hij nu meer The Flash wordt. Het is eigenlijk een beetje een oorsprongsverhaal en een coming-into-his-own verhaal, dus het is een grote. Een grote verhaallijn voor Barry."

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Jkorpor030

Avatar

Hebben we allemaal toch al in de serie gezien ............

Pascal08

Avatar

Laten we eerlijk zijn, we zijn hier allemaal voor de Batman 1989 versie die we gaan zien.

NieuwsFilm

meest populair