Kijktip: 3 topfilms voor vanavond die je absoluut gezien moet hebben

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Jeffrey Kouters 20 oktober 2021 22:30 in Featured
Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Personal Shopper (2016)
Regie: Olivier Assayas | Cast: Kristen Stewart, Anders Danielsen Lie, Lars Eidinger, e.a. | Te zien op: Videoland
De Amerikaanse Maureen werkt in Parijs als de personal shopper voor een veeleisende superster. Ze voelt zich vaak alleen. 's Nachts gaat ze op zoek naar een teken van haar overleden tweelingbroer Lewis. Wanneer Maureen mysterieuze berichten begint te ontvangen, weet ze zeker dat Lewis hier achter zit.

Bad Boys for Life (2020)
Regie: Adil El Arbi en Bilall Fallah | Cast: Will Smith, Martin Lawrence, Vanessa Hudgens, e.a. | Te zien op: Ziggo Movies & Series
Marcus Burnett wil na de geboorte van zijn kleinzoon het liefst stoppen met zijn politiewerk, maar zijn partner Mike Lowrey weigert dit te accepteren. Alles verandert echter wanneer een Albanese huurmoordenaar de jacht op Lowrey opent en de twee agenten wel in actie moeten komen.

Tomb Raider (2018)
Regie: Roar Uthaug | Cast: Alicia Vikander, Dominic West, Walton Goggins, e.a. | Te zien op: Netflix
De vader van Lara Croft is spoorloos verdween. Ze is er echter van overtuigd dat hij nog leeft. Wanneer ze een aanwijzing over zijn mogelijke locatie denkt te hebben gevonden, besluit ze een poging te wagen om hem op te sporen. Ze belandt op een eiland ergens voor de kust van Japan, dat een mysterieus graf blijkt te herbergen.Lees ook:4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Personal shopper heb ik niet gezien
Bad boys for life heb ik niet gezien
Tomb raider vind ik ondermaats

Rene666x

Avatar

Zucht....ja, t zijn weer echt toppers....

Gigan72

Avatar

Ik zou alleen Tomb Raider kijken.

Rob

Avatar

Absoluut - niet betrekkelijk; van geen samenhang afhankelijk. 2) volstrekt. het genoemde ten volle of onvoorwaardelijk zijnd; volkomen; volstrekt; helemaal. 3) beslist.

Dus nee.

NieuwsFilm

meest populair