Marvel-regisseur geeft Captain America de schuld van de Snap

Marvel-regisseur geeft Captain America de schuld van de Snap

Thanos is de schuld van Cap!?

Nia DaCosta, die de film The Marvels regisseert, denkt dat de Snap van Thanos de schuld van Captain America is. Een interessante mening van de Marvel-regisseur, die het tweede solo-avontuur van Captain Marvel maakt.

DaCosta voegt zich met deze film bij de franchise en heeft nu al een sterke (en fijne) mening over de franchise. In de eerste van twee films waarin de Avengers het tegen Thanos opnemen, weten ze niet te voorkomen dat hij alle zes de Infinity Stones verzamelt om vervolgens de helft van al het leven uit te roeien.

De schuld van Cap
Voor DaCosta is het klip en klaar dat het fiasco de schuld is van Captain America, die weigerde om Vision op te offeren.

Dat vertelde ze tijdens een interview. Wat haar betreft had Steve Rogers logisch moeten denken: het opofferen van het leven van de android zou een prima keuze zijn tegenover de talloze moorden in het hele universum.

"Iets wat ik kwijt wil over Captain America, is dat de Snap helemaal zijn schuld is. Omdat hij zijn best aan het doen was, het juiste wilde doen. Er is een wereld waarin hij een schurk is, want aan het einde van de dag had hij Vision gewoon op moeten offeren. Hij koos het leven van een robot, zij het een zelfbewuste, boven het hele universum. Daarin zit een antiheld, als je er zo naar kijkt."

NieuwsFilm

meest populair