Elisabeth Olsen stevig onder vuur na complimentje aan Michelle Pfeiffer

Elisabeth Olsen stevig onder vuur na complimentje aan Michelle Pfeiffer

Een klein groepje is weer eens op hun teentjes getrapt...

De laatste tijd ontstaat er een nieuwe trend ​waarbij eeuwenoude opmerkingen van beroemdheden de kop opsteken en veel ellende veroorzaken. En wat is het eindresultaat als je de rivaliteit van MARVEL en DC daaraan toevoegt?

Dan krijg je iets wat momenteel gebeurt met actrice Elizabeth Olsen (32) die zich de woede van DC-fans op de hals heeft gehaald vanwege een opmerking over Catwoman die ze meer dan 10 jaar geleden heeft gemaakt.

Tot op heden hebben veel actrices het karakter van Catwoman (het alter ego van Selina Kyle) gespeeld. Ze is een groot deel van Batmans wereld, eerst als vijand en daarna als zijn liefdesbelang.

We hebben iconische vertolkingen gezien van Julie Newmar, Lee Meriwether, Halle Berry (in negatieve zin), Anne Hathaway en binnenkort Zoë Kravitz. Maar dé naam die nog steeds wordt beschouwd als onovertroffen, is Michelle Pfeiffer.

Velen voorspellen nu al dat Pfeiffer binnenkort onttroond gaat worden door Kravitz als de beste Catwoman. In een interview met ELLE uit 2011 is echter te horen hoe Olsen de prestatie van Pfeiffer in Batman Returns prijst en dat zij altijd de beste zal blijven, ongeacht hoeveel actrices er nog gaan komen.

Moeilijk doen om het moeilijk doen
De opmerkingen van Olsen zijn niet alleen haar persoonlijke opvattingen, maar werden ook meer dan een decennium geleden gemaakt, ver voor haar officiële MCU-debuut als Wanda Maximoff/Scarlet Witch en lang voordat Kravitz de rol kreeg aangeboden.

Toch zien boze DC-fans het als een officiële verklaring van MARVEL en wordt Olsen op social media beticht van racisme en partijdigheid (aangezien Pfeiffer natuurlijk een collega is door haar rol in Ant-Man).

Bekijk hieronder het beruchte fragment uit het interview en klik op de video om enkele opmerkingen van mensen te lezen. Waarschuwing: Deze bevatten beledigende taal.



NieuwsFilm

meest populair