Chloë Grace Moretz versus een A.I. op eerste foto's 'Mother/Android'

Chloë Grace Moretz versus een A.I. op eerste foto's 'Mother/Android'

Hopelijk beter dan 'The 5th Wave'...

Op de eerste afbeeldingen van het regiedebuut Mother/Android van schrijver Mattson Tomlin is hoofdrolspeelster Chloë Grace Moretz te zien als een zwangere vrouw die vecht om te overleven tegen een AI.

De beelden voor de aankomende sci-fi thriller onthullen een wereld die overspoeld wordt door kunstmatige intelligentie. We volgen een aanstaande moeder Georgia en haar vriend Sam (Algee Smith) die op de vlucht zijn voor een voortdurende oorlog tussen mens en machine die door het land raast.

Regisseur Tomlin schreef eerder de Netflix-titel Project Power, is verantwoordelijk voor het scenario van Matt Reeves' langverwachte The Batman en gaat een bewerking maken van de populaire videogame Mega Man.

Je kunt de foto's hieronder bekijken. Deze tonen de dystopische setting, met Georgia en Sam die aankomen bij een bolwerk van overlevenden in het bos, op een manier die doet denken aan zombie-horror, terwijl andere beelden de angstaanjagende, onmenselijke androïds laten zien die een omheining bewaken.

Een andere toont co-star Raul Castillo (Army Of The Dead) die nog steeds in een studeerkamer of opslagruimte zit, met zijn gebarsten brillenglazen die aangeven dat hij op de vuist is gegaan met een aantal vijanden. Georgia en Sam lijken op hun reis gewapende soldaten tegen te komen, evenals de felblauwe ogen van de dodelijke robotvijanden:

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
[Actueel thema
De veel voorkomende angsten rond de toekomst van kunstmatige intelligentie en angsten voor wereldbeëindigende gebeurtenissen in een postpandemische wereld, lijken een perfecte combinatie te zijn.

De beelden beloven het publiek spannende cinematografie en een sfeervol kleurenpalet. Een verhaal van mens versus machine opnieuw verteld met een moderne, survivalistische draai. Vanaf december te zien op HULU.

NieuwsFilm

meest populair