'King Richard' met Will Smith introduceert Beyoncé

'King Richard' met Will Smith introduceert Beyoncé

Beyoncé is te horen met haar nummer Be Alive.

Eigenlijk hadden we Will Smith (Gemini Man, Aladdin, Ali) en zijn King Richard al verleden jaar moeten zien. Maar om de reden die we allemaal wel weten verschijnt de biopic pas dit najaar in de wereldwijde bioscopen. Nu hebben we een nieuwe trailer met de titel Be Alive.

En die titel Be Alive verwijst naar de muziek die je in de trailer hoort. Het betreft namelijk een nummer van zangeres Beyoncé, die de superster speciaal voor de film opnam. Uiteraard gaat de film niet over de zangeres, wel over Venus en Serena Williams en hun vader.

Trailer 'Be Alive' voor King Richard
In King Richard speelt Smith de vader Richard Williams, de man die alles op alles zette om van zijn dochters toptennissers te maken. Hij wordt gedreven door een duidelijke visie op hun toekomst en met behulp van onconventionele methoden, heeft Richard een plan dat Venus en Serena Williams van de straten van Compton naar het wereldtoneel zal brengen.

Saniyya Sidney zien we als Venus Williams en Demi Singleton is Serena Williams. Andere rollen zijn voor Demi Singleton, Tony Goldwyn, Jon Bernthal, Mikayla LaShae Bartholomew, Danielle Lawson, en Layla Crawford.

Vanaf 2 december draait de film van regisseur Reinaldo Marcus Green in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair