3 gave films op Netflix die lekker spannend en avontuurlijk zijn

En voor het gehele gezin.

Bram de Groot 23 October 2021 15:01 in Netflix
Op Netflix vind je veel uiteenlopende films. Niet al deze films zijn even goed, maar onderstaande drie avonturenfilms voor het gehele gezin zijn best vermakelijk. Heb je ze nog niet gezien? Zet ze dan op je watchlist!

Mowgli

Regie: Andy Serkis | Hoofdrollen: Christian Bale, Cate Blanchett, Benedict Cumberbatch, Andy Serkis, Naomie Harris, Jack Reynor, Freida Pinto | Kijk nuHet verhaal toont het opgroeien van het mensenkind Mowgli, die opgevoed wordt door een wolvenroedel in de jungles van India. Terwijl hij onder de beer Baloo en panter Bagheera de vaak harde regels van de jungle leert, wordt Mowgli geaccepteerd door de dieren in de jungle als een van hen. Door alle dieren, op één dier na: de angstaanjagende tijger Shere Khan. Maar er schuilen grotere gevaren in de jungle, waarbij Mowgli zijn menselijke oorsprong moet accepteren.

Zathura

Regie: Jon Favreau | Hoofdrollen: Kristen Stewart, Josh Hutcherson, Tim Robbins, Frank Oz, Dax Shepard, Derek Mears, Jonah Bobo | Kijk nuHet verhaal gaat over twee broers die het spel Zathura in de kelder van hun vaders huis vinden. Door het spel wordt het huis in de ruimte getransporteerd en de broers gaan op weg naar Zathura om het spel te beëindigen, maar er loert gevaar om elke hoek.

Dora and the Lost City of Gold

Regie: James Bobin | Hoofdrollen: Danny Trejo, Benicio Del Toro, Michael Peña, Isabela Moner, Temuera Morrison, Eva Longoria Parker, Q'orianka Kilcher, Adriana Barraza, Eugenio Derbez | Kijk nuDora heeft samen met haar ouders het grootste deel van haar leven de wildernis verkend. Haar meest uitdagende avontuur staat haar echter nog op te wachten: de middelbare school. Wanneer haar ouders in gevaar zijn schiet Dora meteen in actie en neemt ze Boots, Diego en een groep tieners mee op sleeptouw. Naast de reddingsactie hopen ze het mysterie rond een verloren Incastad op te lossen.

1 Reactie

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Er staat een foutje het is Isabella Merced

NieuwsFilm

meest populair