Rebecca Ferguson over 'Mission: Impossible 7': geen script gezien

Rebecca Ferguson over 'Mission: Impossible 7': geen script gezien

De actrice vertrouwde op de regisseur en Tom Cruise.

Regisseur Christopher McQuarrie (Fallout, Rogue Nation) heeft heel wat tijd uit moeten trekken voor de opnames voor Mission Impossible 7. De opnames werden pas 1,5 jaar na de start afgerond.

Uiteraard gold dit eveneens voor de hoofdrolspelers, M:I[/i-ster Tom Cruise en bijvoorbeeld Rebecca Ferguson. In gesprek tijdens een podcast van Vanity Fair liet de actrice weten waarom ze haar scènes opnam zonder script.

Géén script voor Mission: Impossible 7
"We werken niet met scripts... We weten niets. De parameter is dat je er het volste vertrouwen in hebt dat je werkt met een briljante verteller, Chris McQuarrie," aldus Ferguson. "Tom weet zoveel over eigenlijk alles, ze zijn als Tweedledum en Tweedledee."

"Je probeert dicht bij ze te komen op de set, omdat ze verhalen gaan vertellen: 'Oh mijn god, we zouden dit kunnen doen, en dan komt ze binnen...' En dat is wanneer je begint van, 'Ah, dat is logisch, Ik kan hier een soort puzzel maken.' Maar om eerlijk te zijn, je hebt absoluut geen idee waar je heen gaat, wat je gaat doen," sluit de actrice af. "Als je in een scène rent, weet je niet of je wegrent of ergens naartoe rent."

Vanaf 30 september 2022 moet deel zeven in de wereldwijde bioscoopzalen te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair