Disney+ voegde weer een paar vette films nieuw toe

Check hier het overzicht.

Jim Pedd 23 October 2021 22:30 in Algemeen
We zetten elke zaterdag de nieuwe toevoegingen aan streamingdienst Disney+ voor je op een rij. Ook deze week waren er toffe nieuwe films!

Fauci (2021)
Regie: John Hoffman, Janet Tobias | Cast: Bono, George W. Bush, Francis Collins, Anthony Fauci
Met zijn kenmerkende mix van wetenschappelijk inzicht, openhartigheid en integriteit, werd Dr. Anthony Fauci het meest onwaarschijnlijke culturele icoon van Amerika tijdens de COVID-19- pandemie. Als wereldberoemde specialist op het gebied van infectieziekten en de langst dienende leider op het gebied van volksgezondheid in Washington, D.C., heeft hij toezicht gehouden op de reactie van de VS op 40 jaar aan uitbraken, waaronder hiv/aids, SARS en ebola.

Turncoat (2020)
Regie: Florian Gallenberger | Cast: Jannis Niewöhner, Malgorzata Mikolajczak, Sebastian Urzendowsky, Rainer Bock
Walter Proska, een jonge soldaat bij de Wehrmacht, keert in de zomer van 1944 terug naar het oostfront. Door een ontmoeting met de partizane Wanda en de vriendschap met lotgenoot Kürschner krijgt hij zo zijn twijfels over de zin van zijn taak. Ondertussen rukt het Rode Leger steeds verder op en lijkt de positie van Proska en zijn eenheid onhoudbaar te worden.

Glass (2019)
Regie: M. Night Shyamalan | Cast: Anya Taylor-Joy, James McAvoy, Sarah Paulson, Bruce Willis
Na het einde van Split, zien we in Glass dat Dunn achter het bovenmenselijke figuur The Beast aangaat in een reeks escalerende confrontaties, terwijl de schaduwachtige aanwezigheid van Price op de achtergrond opdoemt, als een man die geheimen van beide mannen kent.

The Kid Who Would Be King (2019)
Regie: Joe Cornish | Cast: Louis Ashbourne Serkis, Denise Gough, Dean Chaumoo, Tom Taylor
Een groepje kinderen onderneemt een epische reis om een oeroud kwaad voor eens en voor altijd te verslaan. Daarin speelt het zwaard van de mythische koning Arthur een belangrijke rol.

The Other Side of the Door (2016)
Regie: Johannes Roberts | Cast: Sarah Wayne Callies, Jeremy Sisto, Sofia Rosinsky, Javier Botet
Maria kan haar geluk niet op. Ze houdt zielsveel van haar man en twee kinderen, Oliver en Lucy. Het idyllische bestaan van de familie wordt echter op zijn kop gezet nadat een tragisch auto ongeluk het leven van Oliver opeist. Maria is ontroostbaar en worstelt daaropvolgend met de gevoelens die ze voor haar man en dochter bezit. Weldra komt ze achter het bestaan van een eeuwenoud ritueel waarmee ze haar zoon terug kan brengen, om op passende wijze afscheid van hem te nemen. De waarschuwingen achter zich latend, trekt Maria eropuit om een tempel te bezoeken, waar een mysterieus portaal de wereld van de levenden en de doden verbind. Wanneer de balans tussen de twee werelden verstoord wordt, voegt een akelige schim zich bij de familie.

Wolf (2013)
Regie: Jim Taihuttu | Cast: Chemsedine Amar, Mark Catuogno, Jill Ann Christiano, Steef Cuijpers
Maj-id is een getalenteerde kickbokser, die woont in een grijze, anonieme suburb. Als zijn vechtlust hem steeds meer beruchtheid geeft binnen en buiten de ring, gaan de werelden van kickboksen en de georganiseerde misdaad steeds meer op elkaar lijken. Maj-id begint langzaam zicht te verliezen op wat hij nu eigenlijk wil.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

don lukas

Avatar

Wolf. Top. Nu Talespin nog en Mayans.

justmikemovies

Avatar

En de belangrijkste: Rocky Horror Picture Show!

NieuwsFilm

meest populair