Ryan Gosling wordt hunk Ken tegenover Margot Robbie's Barbie

Ryan Gosling wordt hunk Ken tegenover Margot Robbie's Barbie

Wat een namen voor een film over... speelgoed?

Toen er een film over Barbie werd aangekondigd, fronste menig mens zijn wenkbrauw. Want hoe serieus moesten we dit nemen? Met de toevoeging van regisseuse Greta Gerwig (Lady Bird, Little Women) leek het al een behoorlijk serieuze verfilming te worden.

Toen Margot Robbie werd aangetrokken voor de hoofdrol, werd de interesse alleen maar groter en nu is haar tegenspeler bekendgemaakt en ook dat is niet de minste naam in Hollywood.

DEADLINE meldt dat niemand minder dan Ryan Gosling is in de laatste onderhandelingen met Warner Bros. om de live-action versie van Barbie's mannelijke equivalent Ken te gaan spelen.

Druk, druk, druk
Aanvankelijk gaf Gosling de rol van Ken door toen deze voor het eerst op zijn schoot belandde. Hij zou echter vanaf het begin de enige keuze zijn geweest en toen het schema van de acteur een opening bood, heeft de studio hun kans gegrepen.

Er zijn geen plotdetails onthuld, maar wat wel bekend is, is dat de film uiteraard is gebaseerd op de (voornamelijk onder meisjes) populaire poppenlijn van Mattel en géén standaard kinderfilm gaat worden.

NieuwsFilm

meest populair