Cover van Empire verraadt nóg een schurk in 'Spider-Man: No Way Home'

Cover van Empire verraadt nóg een schurk in 'Spider-Man: No Way Home'

Fans ontdekten hem binnen 2 seconden...

Spider-Man: No Way Home wordt één van de meest mysterieuze superheldenfilms die ooit is uitgebracht, omdat we nauwelijks concrete details hebben vernomen over het verhaal, de cameo's of vele crossovers die deze waarschijnlijk gaat bieden.

De marketingcampagne begint zich langzaam maar zeker te ontvouwen en Empire Magazine begon vandaag met de onthulling van enkele nieuwe magazinecovers. Het is te begrijpen waarom SONY en MARVEL aarzelen om teveel van tevoren te verklappen.

Want binnen 2 seconden hadden fans namelijk de terugkeer van een bekende schurk ontdekt en het gaat hier om Flint Marko a.k.a. The Sandman van Thomas Haden Church uit Spider-Man 3 (2007).

Bekijk de afbeelding
Schurk of good-guy?
Zoals je hierboven kunt zien op de omslag van het tijdschrift, lijkt Sandman vrijwel zeker een comeback te maken. Hij was al een schurk die een 'knipper en je mist het'-optreden leek te maken in de trailer.

De vraag is nu (mocht hij erin zitten), zal Flint Marko een andere kant opgaan en een held worden? Eerder werd hij afgeschilderd als een wanhopige man die overvallen pleegt om zijn dochter te redden van een zeldzame ziekte en hij was niet zo slecht als Spidey's andere vijanden.

Hoewel zijn macht om zand te beheersen en erin te transformeren catastrofaal kon zijn. Als hij geconfronteerd wordt met de realiteit van een bedreigend multiversum, kan hij dit keer genoeg motivatie krijgen om te strijden voor een wereld waarin zijn dochter veilig is van alles.

NieuwsFilm

meest populair