Cover van Empire verraadt nóg een schurk in 'Spider-Man: No Way Home'

Fans ontdekten hem binnen 2 seconden...

Arjen Rooseboom 24 October 2021 17:29 in Algemeen
Spider-Man: No Way Home wordt één van de meest mysterieuze superheldenfilms die ooit is uitgebracht, omdat we nauwelijks concrete details hebben vernomen over het verhaal, de cameo's of vele crossovers die deze waarschijnlijk gaat bieden.

De marketingcampagne begint zich langzaam maar zeker te ontvouwen en Empire Magazine begon vandaag met de onthulling van enkele nieuwe magazinecovers. Het is te begrijpen waarom SONY en MARVEL aarzelen om teveel van tevoren te verklappen.

Want binnen 2 seconden hadden fans namelijk de terugkeer van een bekende schurk ontdekt en het gaat hier om Flint Marko a.k.a. The Sandman van Thomas Haden Church uit Spider-Man 3 (2007).


Schurk of good-guy?
Zoals je hierboven kunt zien op de omslag van het tijdschrift, lijkt Sandman vrijwel zeker een comeback te maken. Hij was al een schurk die een 'knipper en je mist het'-optreden leek te maken in de trailer.

De vraag is nu (mocht hij erin zitten), zal Flint Marko een andere kant opgaan en een held worden? Eerder werd hij afgeschilderd als een wanhopige man die overvallen pleegt om zijn dochter te redden van een zeldzame ziekte en hij was niet zo slecht als Spidey's andere vijanden.

Hoewel zijn macht om zand te beheersen en erin te transformeren catastrofaal kon zijn. Als hij geconfronteerd wordt met de realiteit van een bedreigend multiversum, kan hij dit keer genoeg motivatie krijgen om te strijden voor een wereld waarin zijn dochter veilig is van alles.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Janushhw

Avatar

Dit is geen spoiler, het was al heel lang n gerucht dat Sandman erin zou zitten

Gregbelgie

Avatar

Dit is al heeel lang geweten ! Jullie vallen teveel in herhaling

Nature

Avatar

Dit kan best een leuk deel worden omdat oude gezichten weer terugkomen.

Vond die 2 vorige niks aan namelijk.

Ninsh

Avatar

SANDMAN ZIT IN DE TRAILER.

Wtf.... :s zijn jullie blind ofzo?

Ereptile

Avatar

Doc Ock, Green Goblin, Sandman, Electro. Bij de R van Empire zien we een opvallend glazen bol, dus ik neem aan Mysterio ook gewoon terug.

En ik zie ook 2 verschillende Spider-Man symbolen. Daarvan was er 1 van Tobey Maguire toevallig?

NieuwsFilm

meest populair