Netflix lijkt goud in handen te hebben met 'Don't Look Up'

Netflix lijkt goud in handen te hebben met 'Don't Look Up'

De grote Netflix-film zou een prijzenpakker worden.

Alweer even geleden zagen we de eerste teaser voor de film Don't Look Up van regisseur Adam McKay. Jarenlang maakte hij doorgaans redelijk vermakelijke komedies en met The Big Short en Vice gooide hij hoge ogen bij de critici. Nu komt hij dus met Don't Look Up.

En Don't Look Up krijgt in december een korte bioscooprelease voordat de dramakomedie op Netflix verschijnt. Volgens de website Awards Worthy wordt duidelijk dat Netflix op goud zit, aangezien de film sterk presteerde tijdens persvertoningen.

"De film is net vertoond aan een groep critici," valt er achter de inlog te lezen. "Ze waren dolenthousaist na het zien van de film. Ze denken dat dit de film ongeveer tien nominaties gaat krijgen en er velen van winnen."

Grote prijzen voor Don't Look Up?
"De film heeft veel meer VFX dan ik had verwacht. Het originele nummer hoor je niet tijdens de credits, maar markeert een van de grappigste scènes," aldus het artikel. "Streep kan haar vierde winnen, een Originele scenario-overwinning kan mogelijk al vaststaan, SAG Ensemble zit al in de tas en dit is Leo's beste ooit. De film is waanzinnig grappig."

In Don't Look Up zijn er rollen voor Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Cate Blanchett, Meryl Streep, Jonah Hill, Timothée Chalamet en Ariane Grande. Vanaf 24 december op Netflix.



NieuwsFilm

meest populair