Mysterieus 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania'-logo online

Mysterieus 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania'-logo online

Wat zou dit kunnen betekenen?

Ant-Man maakt al een langere tijd deel uit van de Avengers, maar hij krijgt nu ook alweer zijn derde solofilm (al vormt hij nu wel een superhelden-duo samen met The Wasp). Op dit moment wordt er hard gewerkt aan Ant-Man and the Wasp: Quantumania. We hebben nog geen beelden voorbij zien komen, maar nu is er wel een gloednieuw logo online verschenen.

Regisseur Peyton Reed bevindt zich op dit moment in Londen met zijn twee hoofdrolspelers, Paul Rudd en Evangeline Lilly, waar de opnames nu plaatsvinden. Er is nog maar tamelijk weinig bekend over de film, maar het is wel veilig om aan te nemen dat het de verkenning van het Quantum-rijk zal voortzetten.

Verhaal
In het vorige deel, Ant-Man and the Wasp, had Michelle Pfeiffer's Janet van Dyne daar tientallen jaren vastgezeten, maar werd ze wel gered. Met nog zoveel te leren over het Quantum Realm, zal het derde deel er naar verwachting dieper op ingaan.

Tot nu toe wordt alles goed geheim gehouden, maar een nieuwe afbeelding laat het logo zien op de achterkant van een filmsetstoel, waar de nodige fans als flink over aan het speculteren zijn geslagen. Wat denken jullie dat dit betekent?



NieuwsFilm

meest populair