'Shazam'-regisseur komt met komische reactie op mogelijk gevecht Black Adam en Shazam

'Shazam'-regisseur komt met komische reactie op mogelijk gevecht Black Adam en Shazam

Fans wachten al jaren op een gevecht tussen Shazam en Black Adam

De regisseur van Shazam: Fury of the Gods komt met een hilarische reactie op een mogelijk gevecht tussen Black Adam en Shazam. Fans willen weten wie het toekomstig duel gaat winnen. David F. Sandberg, de regisseur, heeft wel een idee.

Sinds Black Adam op de filmagenda staat kijken fans uit naar een mogelijke confrontatie tussen de twee. Er is een oneindige discussie ontstaan wie het duel zal winnen. Nu heeft de regisseur van de Shazam 2 gereageerd op de discussie. Hij laat via Instagram weten wie de meeste kans heeft volgens hem (@ponysmasher is David F. Sandberg).



Dwayne Johnson denkt er anders over
Sandberg weet dus al wie het eerste gevecht gaat winnen. Dwayne Johnson, de acteur die Black Adam zal spelen, is het daar helemaal niet mee eens. Hij weet zeker dat Shazam geen schijn van kans heeft. Hij is natuurlijk nog maar een tiener in vergelijking met de eeuwenoude Black Adam.

We zullen helaas nog wel een tijdje moeten wachten totdat deze vraag wordt beantwoord. Shazam 2 zal zich vooral gaan focussen op de jaren nadat Billy Batson de zeven zonden en Dr. Thaddeus Sivana heeft verslagen. De eerste Black Adam-film zal zich daarentegen bezig houden met de oorsprong en de ontwaking van de aartsvijand van Shazam.

NieuwsFilm

meest populair