Verontruste buren zien Iron Man zelfmoord plegen vanuit raam

Verontruste buren zien Iron Man zelfmoord plegen vanuit raam

Waar kunst al niet toe kan leiden...

Afgelopen nacht zijn agenten en ambulancemedewerkers in grote getale uitgerukt naar een appartement omdat bezorgde omstanders een levensgroot beeld van Iron Man aanzagen voor een echt noodgeval.

Het beroemde harnas van Tony Stark (gedragen door Robert Downey Jr.) uit het Marvel Cinematic Universe heeft meerdere fans geïnspireerd om de uitrusting van de held in het echt na te maken.

Een recent erbetoon heeft echter tot grote paniek geleid in Groot-Brittannië. Manchester Evening News meldt dat een 10-koppige bemanning van zowel politie als paramedici zich naar de West Tower op Deansgate Square haastte.

Realistisch beeld
Mensen dachten dat ze een persoon uit het raam zagen hangen die op het punt stond naar beneden te vallen springen. De bemanning maakte de huiseigenaar wakker die in paniek onthulde dat het een levensgroot 'Iron Man'-beeld betrof van ruim £14.000 pond.

Deze had hij kort voor de Covid-19 lockdown gekocht. Nadat de bemanning even wat selfies had genomen met de replica, stelden ze de huiseigenaar voor om het te verplaatsen om toekomstige telefoontjes te voorkomen.

NieuwsFilm

meest populair