Anya Taylor-Joy popelt om te beginnen met ongekend spectaculaire 'Furiosa'

Anya Taylor-Joy popelt om te beginnen met ongekend spectaculaire 'Furiosa'

Een titel met hoge verwachtingen...

Anya Taylor-Joy (25) kan niet wachten om de Mad Max-prequel Furiosa te gaan filmen waarvan ze verwacht dat deze weer krankzinnig veel voertuigactie zal bevatten.

Voor Taylor-Joy wordt het ongetwijfeld één van haar meest uitdagende rollen tot nu toe, na optredens in The Witch, Split, Glass, Peaky Blinders en The Queen's Gambit op NETFLIX. Binnenkort zien we haar eerst nog in Edgar Wright's Last Night In Soho.

De film van George Miller volgt op Mad Max: Fury Road uit 2015 en draait om een jonge Imperator Furiosa, eerder gespeeld door Charlize Theron.

Naast haar titulaire personage zullen onder andere ook grote namen als Chris Hemsworth en Yahya Abdul-Mateen II te zien zijn.

Opgewonden
In een interview uit Taylor Joy haar opwinding. Ze staat te popelen om samen te werken met de voor een Oscar genomineerde Miller en verwacht nogmaals bizarre stunts met excentrieke auto's, trucks en motoren.

Ze beschrijft ook de emotionele, fysieke en mentale energie die nodig is om je voor te bereiden op een rol als Furiosa. In 2024 zien we het resultaat.

NieuwsFilm

meest populair