'Alec Baldwin fantaseerde in een tweet over iemand doodschieten'

'Alec Baldwin fantaseerde in een tweet over iemand doodschieten'

Neigt allemaal een beetje naar een subjectieve suggestie...

Alsof de gebroken Alec Baldwin (63) het momenteel nog niet moeilijk genoeg heeft na het tragische schietincident op de set van zijn nieuwe western Rust (waarbij hij per ongeluk cameravrouw Halyna Hutchins doodschoot), wordt hij nu door zijn verleden ingehaald.

De beruchte YouTuber Daniel Keem, a.k.a. Keemstar, is de maker van één van de meest populaire online shows van dit moment: Drama Alert en heeft een 4 jaar oude tweet van Baldwin opgegraven.

In het bericht reageert de acteur op een gebeurtenis uit 2017 waarbij een politieagent ten onrechte een verdachte doodschoot: "Ik vraag me af hoe het zou zijn om iemand ten onrechte te vermoorden..."

Naar de mond praten
Hoewel Baldwin zich waarschijnlijk de gevoelens van de politieagent probeert in te beelden, laat Keemstar het lijken alsof hij fantaseert over iemand doodschieten. Bekijk de tweet hier en oordeel zelf.

Gebruikers veroordelen Keemstar voor zijn ongevoeligheid en timing om dit ter sprake te brengen of spreken hun verontwaardiging uit over waarom Baldwin dit heeft laten gebeuren en onzorgvuldig handelde.

NieuwsFilm

meest populair