Schokkende trailer 'Benedetta' van Paul Verhoeven

Schokkende trailer 'Benedetta' van Paul Verhoeven

Dit is een film die vast weer veel losmaakt.

De Nederlandse topregisseur Paul Verhoeven maakte na het zwaar bekritiseerde Showgirls (1995) nog twee Hollywoodfilms met Starship Troopers (1997) en Hollow Man (2000). Daarna keerde hij terug naar Nederland en leverde in twaalf jaar slechts twee films op met Zwartboek (2006) en het kortere Steekspel uit 2012.

Een paar jaar geleden was hij terug op het internationale speelveld. Hij kwam in 2016 met de Franstalige misdaadthriller Elle met onder meer Isabelle Huppert die werd genomineerd voor een Oscar voor Beste vrouwelijke hoofdrol. Nu kun je naar Benedetta.

Nieuwe trailer voor Benedetta
Via Movieclips Trailers verscheen onderstaande nieuwe trailer voor Benedetta waarin we de knappe non Benedetta Carlini ontmoeten, die vanaf jonge leeftijd religieuze visioenen heeft. De Kerk besluit onderzoek te doen naar Benedetta om te ontdekken of de non meer geheimen heeft dan zij doet voorkomen.

De film was goed voor vier sterren op FilmTotaal en draait sinds 14 oktober in de Nederlandse bioscopen, met de titelrol voor Virginie Efira.

Overigens werkt Verhoeven op dit moment aan de Franse miniserie Bel Ami en daarna gaat hij vermoedelijk aan de slag met de Nederlandse speelfilm Het geheim van een goed huwelijk.



NieuwsFilm

meest populair