Gerucht: 'Spider-Man: No Way Home' bevat de quote der quotes uit de franchise

Zal hij weer uitgesproken worden?

Arjen Rooseboom 27 October 2021 14:38 in Algemeen
The Amazing Spider-Man met Andrew Garfield kwam in 2012 in de bioscopen uit, amper tien jaar na het debuut van Tobey Maguire in Sam Raimi's bewerking van de beroemde webslingeraar.

Om te voorkomen dat bekend terrein al zo snel herhaald ging worden, legde de Uncle Ben van Martin Sheen uit dat "met grote kracht grote verantwoordelijkheid komt", zonder het letterlijk zo te formuleren.

Met de wederom vanaf het begin opgestarte Tom Holland in het MCU heeft Marvel het probleem handig vermeden door enkel Aunt May opnieuw te introduceren en Uncle Ben gewoon helemaal weg te laten.

Geruchtenmolen
Maar daardoor hebben we de zin With great power comes great responsibility nog niet mogen horen in het Marvel Cinematic Universe.

Nu is er goed nieuws, want tipster ViewerAnon beweert dat de iconische tekst te horen zal zijn in het aanstaande Spider-Man: No Way Home.

We weten alleen nog niet wie het gaat uitspreken of in hoeverre het een rol gaat spelen in de context van het verhaal. Misschien is het dan toch de bevestiging dat Maguire en Garfield gaan opduiken en dat één van de twee het advies aan Hollands Peter Parker door gaat geven.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Vleeshaak

Avatar

Oh jee. Een scheet over marvel. Snel een nieuwsbericht plaatsen op deze amateuristische clickbait site.

ThysRomani

Avatar

Bully Maguire is back

Bully Maguire kills Doctor StrangeSmiley face:

https://www.youtube.com/watch?v=UcknMEjwZ7c

Coach Boone

Avatar

Tobey en Andrew zingen het in koor voor Tom. Het word ook een musical

NieuwsFilm

meest populair