Donald Trump Jr. verkoopt walgelijke t-shirts na Alec Baldwin's dodelijke schietincident

Niet alleen maakt hij de acteur met de grond gelijk, hij verdient er ook nog aan.

FilmTotaal 27 October 2021 16:09 in Celebrity
Sinds enkele dagen komt Alec Baldwin veel in het nieuws. De acteur schoot namelijk in een tragisch ongeluk een cameravrouw met een prop pistool dood op de set van de western Rust. Niemand minder dan Donald Trump Jr., de zoon van de voormalige Amerikaanse president, maakt van de gelegenheid gebruik om uit te halen naar de acteur.

Het is algemeen bekend van Baldwin absoluut geen fan is van de Trump-familie. De acteur kroop heel wat keren in de huid van Donald Trump tijdens verschillende SNL-optredens en liet zich ook wel vaker op sociale media zeer negatief uit over het beleid van de Trumps.

T-shirt
Trump Jr. ziet nu dus zijn kans schoon om wraak te nemen op Baldwin. Hij heeft nu namelijk een t-shirt laten maken, met de tekst 'Guns don't kill people. Alec Baldwin kills people' oftewel 'Wapens doden geen mensen, Alec Baldwin doodt mensen'.

Maar het gaat nog verder. Dit t-shirt is zelfs te koop op internet voor 27,99 dollar (iets meer dan 24 euro). op de website van Donald Trump Jr. zelf. Om het nog eens extra in te wrijven, prees Trump Jr. zijn t-shirts op zijn Instagram-account aan met een gemanipuleerde foto waarop de acteur het t-shirt zelf aan heeft.

Sociale media
Trump Jr's Instagram staat dan ook vol met berichten die uithalen naar Baldwin. Een voorbeeld hieronder.Ondanks het feit dat Trump Jr. een golf van kritiek over zich heen kreeg, beet hij meteen weer van zich af. Zo noemt hij Baldwin een "anti-wapen halve gare" die "meer mensen met een wapen doodt dan jouw uitgebreide wapenverzameling ooit heeft gedaan".

Trump Jr. is duidelijk niet onder de indruk van het commentaar waarmee hij op dit moment te maken heeft. Zo zei hij recentelijk: "Iedereen kan m'n rug op met al die schijnheiligheid die ik om me heen zie. Als het iemand anders was geweest, dan zou Alec Baldwin letterlijk de eerste zijn geweest op iedereens graf te pissen om zijn punt te maken. F*ck him".

NieuwsFilm

meest populair