'Lightyear': Disney en Pixar onthullen eerste trailer en poster

'Lightyear': Disney en Pixar onthullen eerste trailer en poster

Check hier de eerste beelden!

Het verhaal van actiefiguur Buzz Lightyear kwam tot een einde met de film Toy Story 4. Maar het verhaal van de echte Space Ranger moet nog verteld worden. Daar komt in 2022 verandering in.

Afgelopen december kondigde Disney aan dat Pixar met een solofilm voor de 'echte' Buzz Lightyear komt. De film, Lightyear, draait om de man die de inspiratiebron vormde voor het stukje speelgoed en de stem van Buzz wordt ingesproken door Chris Evans.

Lightyear-trailer
Fans waren al erg nieuwsgierig naar de Pixar-film. Zou Chris Evans wel voldoende klinken als Buzz Lightyear? of zou dat niet voldoende zijn allemaal? Gelukkig blijkt Evans behoorlijk goed te klinken als de echte Buzz.

Evans neemt het stokje over van Tim Allen, die de stem van Buzz Lightyear insprak in alle vier de Toy Story-films.

In tegenstelling tot het stukje speelgoed in de films, is Buzz een echte Space Ranger geweest. In de Toy Story-films dacht Buzz een Space Ranger te zijn, die de kwaadaardige Emperor Zurg ervan moest weerhouden het universum te vernietigen.

Uiteindelijk kwam die Buzz erachter dat hij weinig meer dan een stukje speelgoed was. En na wat problemen met zich aan die feiten aanpassen, wist hij een van Andy's favoriete stukjes speelgoed te worden. Check hieronder de eerste trailer:



En dan is er ook nog een poster voor Lightyear, dat in juni 2022 te zien is:


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair