Opvallende stemacteur voor Celestial-leider Arishem in 'Eternals'

Opvallende stemacteur voor Celestial-leider Arishem in 'Eternals'

De Marvel-film komt er snel aan.

Marvel Studios koos ervoor om Eternals redelijk vroeg in première te laten gaan, namelijk op 18 oktober dit jaar. Het gevolg is dat er heel wat details (lees spoilers) online beschikbaar komen en dat zijn we niet zo gewend van de grote Marvel-films.

Via Comic Book Movie wordt duidelijk dat acteur David Kaye de stem inspreekt van Arishem, de leider van de Four Celestial Hosts op aarde. Kaye mag geen enorm bekende naam genoemd worden, maar hij sprak wel onder meer Optimus Prime en Megatron in verschillende Transformers-animatieseries.

Zijn stem was ook te horen in Ratchet & Clank, The Ant Bully, Up en vele andere animatiefilms en -series en uiteenlopende games. Dus wie weet herken je zijn stem direct.

Nog meer onbekende rollen
Nog altijd is onduidelijk wie de schurk Kro zal invullen. Er zijn geruchten dat dit Dan Stevens of Bill Skarsgård zou moeten zijn, maar Marvel Studios houdt de kaken daarover stijf op elkaar.

Het is ook nog onduidelijk welke rol de Celestials zullen hebben in Eternals van Chloé Zhao. Duidelijk is wel dat zij de scheppers zijn van de Eternals en hun tegenstanders, de Deviants. Vanaf 3 november in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair