'The Matrix Resurrections' maakt geniaal gehakt van Facebook

'The Matrix Resurrections' maakt geniaal gehakt van Facebook

Meta... wat nou?

Het officiële Twitter-account voor The Matrix Resurrections maakte Facebook belachelijk. Dat bedrijf heeft net aangekondigd dat het een nieuwe naam krijgt: Meta.

De vierde Matrix-film keert terug naar de simulatie die door kwaadaardige, zelfbewuste AI gerund wordt. Neo keert weer terug, samen met Trinity.

Meta aanpakken
Deze week kondigde Facebook CEO Mark Zuckerberg aan dat het platform voortaan Meta heet. Althans: het moederbedrijf dat onder meer achter Whatsapp, Instagram en dus ook Facebook zit.

Zuckerberg maakte bekend dat hij meer focus wil leggen op virtual reality wereld genaamd het Metaverse. Dat ziet hij als de toekomst van het internet. In animaties deelde Zuckerberg zijn plannen voor een gedeelde virtuele wereld waarin mensen online interactie met elkaar hebben, en waardoor de grens tussen sociale media en de realiteit moet vervagen.

In een nieuw bericht op Twitter, maakt The Matrix Resurrections precies dit nieuws belachelijk. De film plaatste de recente promoposter opnieuw, waarop we de rode en blauwe pillen zien. En dan: "now, based on real events", in plaats van de gebruikelijke tagline: "the choice is yours".

Hieronder kan je de post zien:



NieuwsFilm

meest populair