'The Marvels' komt met een wel heel obscure slechterik

Die ken je niet, zeker weten!

De Captain Marvel-vervolgfilm The Marvels is een van de team-ups van Marvel Studios waar mensen heel erg naar uitkijken. Daarin werken Carol Danvers, Monica Rambeau en Kamala Khan met elkaar samen. En nu horen we mogelijk naar welke schurk zij moeten uitkijken.

We wisten al dat actrice Zawe Ashton gecast was als slechterik in The Marvels. En nu horen we dat ze de Kree-generaal Ael-Dan speelt. Een opmerkelijke naam, die voor vraagtekens zal zorgen bij fans van Marvel Studios.

The Marvels-slechterik
General Ael-Dan bestond gedurende 1 jaar (1991) en was in slechts drie Marvel Comics te zien (Avengers #345, #346 en Silver Surfer Vol. 3 #53).

Ael-Dan was een van de Kree-generaals die samenwerkten om een onpopulaire heerser die net de keizer was geworden omver te werpen. Ael-Dan werkte samen met mede-samenzweerder Dar-Benn om de Silver Surfer te framen voor die moord en nam het Keizerrijk zelf over.

Maar hun heerschappij duurde niet lang. Samen werden ze vermoord door Shi'ar Empress Deathbird, tijdens de intergalactische strijd in het kader van Operation Galactic Storm.

NieuwsFilm

meest populair