De 3 films die dit weekend mega populair op Netflix waren

De 3 films die dit weekend mega populair op Netflix waren

Naar welke film(s) heb jij dit weekend gekeken?

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

Army of Thieves (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Matthias Schweighöfer | Cast: Matthias Schweighöfer, Nathalie Emmanuel, Ruby O. Fee, e.a.
Zes jaar voor de gebeurtenissen in gokstad Las Vegas, wordt de wereld langzaam overvallen door de net uitgebroken zombieplaag. De Duitse kluiskraker Ludwig Dieter wordt door de mysterieuze Gwendoline gevraagd om samen met haar dieventeam drie van de sterkst beveiligde kluizen in Europa te kraken. Daardoor wordt Dieter al snel een van de meest gezochte criminelen.

Hypnotic (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Matt Angel en Suzanne Coote | Cast: Kate Spiegel, Jason O'Mara, Dulé Hill, e.a.
Het lukt Jenn maar niet om alles op een rijtje te krijgen in haar leven. Wanneer ze op een feestje de mysterieuze hypnotherapeut Meade ontmoet, besluit ze na enige aarzeling therapie bij hem te gaan volgen. Hoewel de sessies met Meade in eerste instantie prima verlopen, vermoedt Jenn later dat zijn bedoelingen niet helemaal zuiver zijn. Ze raakt verwikkeld in een dodelijk psychologisch spel.

De Slag om de Schelde (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Matthijs van Heijningen jr. | Cast: Gijs Blom, Susan Radder, Tom Felton, e.a.
Najaar 1944. De Britse zweefpiloot Willem Sinclair stort tijdens een vlucht boven Zeeland neer. De Zeeuwse tiener Teuntje Visser komt in verzet wanneer haar broer door de nazi's wordt gearresteerd. De Nederlandse nazi Marinus van Staveren raakt gewond aan het oostfront en wordt teruggestuurd naar zijn vaderland. De levens van deze drie raken noodlottig met elkaar verwezen tijdens de Slag om de Schelde.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair