Wordt Kit Harington nou wel of niet de volgende Marvel-held?

Wordt Kit Harington nou wel of niet de volgende Marvel-held?

Kit Harington zou Black Knight kunnen worden.

Kit Harington geeft toe dat hij niet weet of Black Knight zich bij het Marvel Cinematic Universe voegt. Hij speelt in Eternals de rol van Dane Whitman, de man die in de comics het Ebony Blade kreeg en de Black Knight werd.

Het personage zou volgens de geruchten het vervloekte zwaard krijgen in Eternals, al zijn die niet bevestigd. Wel gaat dat gerucht vaak rond, en is het feit dat Whitman aanwezig is in de film een belangrijke, want daarmee maakt Marvel Studios een verschijning van de Black Knight in elk geval een mogelijkheid.

Black Knight in het MCU
Tijdens een interview met Variety vertelde Harington dat hij niet zeker is van wat de toekomst zijn Marvel-personage brengt. Wel denkt hij dat er meer mogelijk is.

"Als ik heel eerlijk ben, had ik nog niet over het personage gehoord," begon Harington het interview.

"Ik moest me inlezen over hem, en proberen niet te diep in de zwarte gaten van het internet te vallen. Ik moest zien waar de basis ligt. De essentie van het personage en zijn krachten leken heel interessant voor mij. Wie weet waar het straks heen zal gaan. Maar de basis van hem, die iets kan krijgen wat vervloekt is, dat vond ik echt heel intrigerend."

NieuwsFilm

meest populair